Cele mai bune oferte de piscine

Recomanda informatia!

Cei care au norocul sa detina si un petec de pamant pe langa casa probabil ca il vor exploata pentru putina racoare si relaxare pe timpul verii. De obicei acesta devine gradina, loc de gratar, umbrar cu vie… dar ce-ar fi daca s-ar transforma intr-o oaza de racoare si placere, intr-un refugiu in adevaratul sens al cuvantului fata de ariditatea lunilor de vara? Daca posibilitatile va permit, va puteti gandi la o piscina, despre care noi va vom spune lucrurile elementare.

Ca structura generala, exista doua tipuri de piscine: cele sapate in pamant si cele construite deasupra solului. Cea de-a doua solutie este mai simpla, insa prima este mai durabila.

Piscina supraterana este de obicei de forma rotunda sau ovala, cu cadrul structural la vedere. Suprafata cadrului piscinei se acopera de obicei cu PVC, in timp ce scheletul este facut din otel galvanizat sau alte materiale rigide si rezistente la coroziune. Fundatia se realizeaza de obicei din beton, piatra naturala sau lemn.

Aceasta este o solutie convenabila, din moment ce elimina efortul si costurile excavarii. Unele din aceste piscine pot fi instalate fara ajutorul unor profesionisti, avand manuale cu instructiuni de asamblare. In plus, acest tip de piscina ofera o gama larga de optiuni pentru personalizare: marime, forma, finisaj interior, textura, materiale. Instalarea dureaza in jur de doua saptamani.

Piscinele subterane necesita un proces mai elaborat de instalare, insa au o rezistenta si o durabilitate mai mari. Calitatea si flexibilitatea acestui tip de piscina duce insa la cresterea pretului, fata de piscinele construite deasupra solului.

Daca ai spatiu si vrei sa iti contruiesti o piscina, probabil te intrebi cu ce sa incepi? Afla totul despre construirea de piscine de pe piscineservice.ro, afla cum sa iti construiesti o piscina, ce ustensile iti trebuie pentru a iti monta o piscina.

Vreau sa va anunt ca aici gasiti cele mai bune oferte la piscine la super pret si la super calitate.

Spor la cumparaturi.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *