Casa-Gradina

Patut Cangaroo. Cel mai bun model de patut

Recomanda informatia!

Unii parinti se tem in primele luni ca bebelusul lor ar putea sa moara in patut, sufocandu-se cu pilota sau patura, de aceea, il culca la ei in pat. Chiar si asa, riscul de a nu face vreo miscare gresita si a face vreun rau copilului nu sunt putine.
Dupa o anumita varsta, unii copii, chiar daca au fost invatati sa doarma in patut, devin curiosi sa vada cum este sa doarma in patul parintilor.

Specialistii spun ca somnul copilului este foarte important, in consecinta, cel putin in primele 6 luni este bine ca acesta sa doarma cat mai aproape de parinti. Indiferent de locul unde doarme copilul, parintii trebuie sa aiba mare grija si la urmatoarele aspecte:

– Bebelusul trebuie sa doarma pe spate, nu pe burta sau pe o parte;
– Temperatura camerei in care doarme copilul trebuie sa fie de aproximativ 20-22 grade Celsius;
– Este recomandat un cearsaf si paturi cu tesut celular mai degraba decat o pilota;
– Este nevoie sa te asiguri permanent ca bebelusul nu este nici prea rece nici prea cald punand mana pe stomacul lui: daca este prea fierbinte, este bine sa indepartezi patura, daca este prea rece, sa mai pui una. Nu este recomandat sa te ghidezi dupa temperatura mainilor si picioarelor lui, pentru ca este normal sa fie reci.
Specialistii mai spun ca un patut pentru bebe trebuie sa fie unul de calitate.

De exemplu, un patut Cangaroo ieftin de pe babyneeds.ro este alegerea perfecta pentru siguranta bebelusului dumneavoastra.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *