Casa-Gradina

Ce sa alegi intre un mixer si un robot de bucatarie

Recomanda informatia!

Intentionezi sa iti cumperi un nou obiect electrocasnic dar nu stii ce sa alegi intre un mixer si un robot de bucatarie? Tocmai din acest motiv ne-am propus, in cele ce urmeaza sa analizam cu atentie atat avantajele cat si dezavantajele pe care le prezinta aceste doua obiecte electrocasnice.

Atat mixerul cat si robotul poate fi mai avantajos in anumite conditii. Daca nu esti sigura in care dintre aceste aparate sa investesti, ia in calcul ce anume gatesti, cat de diversificate sunt retetele si procedurile de realizare, ce suma poti sa investesti si daca detii alte aparate cu functii ce se regasesc la robotul de bucatarie.

Mixerele multifunctionale marca Braun au preturi mici, ocupa putin spatiu, sunt usor de utilizat si curatat, prezinta mai multe accesorii (pentru framantat aluaturi, mixat fructe, albusuri, cocktailuri, oua, creme, sosuri, maioneza) si sunt mai ieftine decat robotii. Insa, mixerele nu pot avea toate functiile detinute de un robot, nu au storcator de fructe sau de citrice. Daca bucataria ta este dotata si cu alte unstensile, gen storcator de fructe, masina de tocat carne, rasnita, te poti orienta spre achizitionarea unui mixer. In caz contrar, robotul de bucatarie este cea mai buna alegere.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *