Casa-Gradina

17 lucruri de care trebuie sa te debarasezi in 2019

Recomanda informatia!

Anul 2019 s-a apropiat cu pasi rapizi. E timpul sa rezumezi tot ce ai trai pana acum si sa scapi de tot ceea ce te impiedica sa-ti atingi obiectivele si sa fii un om fericit.

Cate obligatii ti-ai asumat? Esti coplesit de probleme si emotii? Pentru a deveni mai fericit, incepe prin a te lasa de anxietate si de stres!

Toti avem parte de momente neplacute in viata, insa cei de la lifeinfo.ro iti prezinta 17 lucruri pe care trebuie sa le lasi in urma pentru a fi mai fericit in 2019.

 1. Lasa in urma gandurile care te impiedica sa-ti simti punctele forte si abilitatile tale.
 2. Elibereaza-te de sentimentul de vinovatie care te impiedica sa faci ceea ce-ti doresti cu adevarat.
 3. Debaraseaza-te de frica de necunoscut. Incearca sa faci doar un mic pas si vei vedea cum se deschide o cale noua in viata.
 4. Scapa de regrete. La un moment dat, gandul “nu-mi pasa” este absolut necesar pentru capul si sufletul tau.
 5. Elibereaza-te de anxietate. Grijile si gandurile triste sunt exact acele lucruri de care nu vei avea niciodata nevoie.
 6. Scapa de obiceiul de a mai acuza pe altii pentru esecurile tale. Doar tu esti responsabil pentru viata ta, iar daca nu-ti place ceva, ai doua optiuni: accept-o sau schimb-o.
 7. Renunta la gandurile ca ceva nu e in regula cu tine. Cei care tin la tine, au nevoie de tine asa cum esti.
 8. Uita de ideea ca visele tale nu sunt importante. Urmeaza-ti mereu instinctul si asculta ce-ti spune si inima.
 9. Inceteaza sa-ti mai asumi in mod constant toate obligatiile. Nu-ti irosi toate fortele, ai grija de tine, pentru ca esti o persoana importanta.
 10. Nu te mai gandi ca toti ceilalti sunt mai fericiti ca tine, au mai mult succes si sun mai buni decat tine. Tu esti acolo unde trebuie sa fii si ai o cale de urmat.
 11. Debaraseaza-te de gandul ca totul in lume poate fi impartit in bine si rau, in alb si negru. Bucura-te de contraste si apreciaza diversitatea vietii.
 12. Elibereaza-te de trecut. E timpul sa mergi mai departe si sa scrii o istorie noua.
 13. Scapa de gandul ca nu esti acolo unde ar trebui sa fii. Esti exact unde trebuie sa fii si mergi spre ceea ce-ti doresti. Important e sa stii ce-ti doresti!
 14. Renunta la dorinta de a face mai mult si de a fi mai mult. Astazi ai facut tot ce poti si este suficient.
 15. Elibereaza-te de problemele financiare. Fa-ti un plan pentru a scapa de datorii, pentru a rezolva problema banilor in cuplu si concentreaza-te asupra bunastarii financiare.
 16. Scapa de intentiile de a schimba un om. Toti suntem diferiti. De aceea, cel mai bun lucru pe care-l poti face in viitor e sa te concentrezi asupra ta si sa nu-ti mai indrepti atentia spre cei din jur.
 17. Elibereaza-te de incercarea de a fi pe placul tuturor, pentru ca unicitatea ta te face un om special.

Intelege cine esti, unde mergi, ce-ti doresti si apreciaza-te. Multa bafta in Noul An!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *