Casa-Gradina

Seminee electrice si rolul acestora in casele noastre

Recomanda informatia!

In acest articol, vom arunca o privire la mecanica semineelor electrice si vom discuta despre diferenta dintre un semineu electric si un semineu electric inserat, luand in considerare accesoriile disponibile pentru semineele electrice din zilele noastre.

Mecanism seminee electrice

Un semineu electric este un aparat de uz casnic destul de simplu. Semineele nu au prea multe componente, astfel incat mecanismul unui semineu electric nu este greu de inteles. Cele doua lucruri principale ce trebuie luate in considerare sunt:
Cum se degaja caldura?
Cum de focul unui semineu electric se aseamana atat de mult cu flacara reala?

\\"semineu

Primul semineu electric

Inainte ca semineele electrice sa intre in casele noastre ca aparate de incalzire cu aspect realist, acestea au fost menite sa fie folosite in principal pe scena. In timp ce aceste seminee furnizau audientei simulari de foc suficient de decente, aceste seminee timpurii nu erau folosite si in case. Primele seminee electrice aveau un aspect fals, din cauza dorintei de a castiga admiratia populatiei generale pentru a le utiliza in casele lor.

In primul rand, sa luam in considerare aspectul privind incalzirea. In interiorul semineului electric, exista bobine de metal care se incalzesc automat atunci cand aparatul este conectat la o priza electrica. In plus fata de bobine, exista, de asemenea, un ventilator amplasat din interiorul semineului electric. Ventilatorul, care este uneori mentionat ca un motor de ventilator, impinge caldura exterioara in camera. Din fericire pentru urechile tale, ventilatorul face putin zgomot, astfel incat semineul este practic, tacut.

Cel mai frumos lucru in legatura cu un semineu electric este acela ca nici o cantitate de caldura nu este irosita, deoarece ventilatorul impinge 100% din caldura generata de bobine, in incapere. Un alt avantaj este faptul ca semineul este rece la atingere. Caldura este realizata doar prin bobine, asa ca aceste seminee electrice nu prezinta un pericol pentru familiile cu copii curiosi care au tendinta de a atinge suprafetele. Desi un semineu in sine este rece la atingere, ar trebui sa fi atent la diversele tesaturi din apropiere, cum ar fi perdele, care ar putea fi un pericol de incendiu, daca sunt incalzite prea mult de iesirea aerului cald.

Acum, ce putem spune despre aceste flacari palpaitoare? Flacarile realiste sunt produse de un bec obisnuit si lumina refractata. Lumina este refractata intr-un model tridimensional, care nu are nici o ordine anume, iar acest proces ofera flacarilor un aspect realist.

X

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *