Divertisment

Jocuri cu motociclete

Recomanda informatia!

Marile competitii internationale cu motociclete sunt vizionate de milioane de telespectatori din lumea intreaga, si nu este greu sa ne dam seama de ce. Conducerea unui astfel de autovehicul poate fi foarte distractiva, in special atunci cand avem la dispozitie o pista special amenajata pentru vitezisti. Cu toate acestea, cati dintre noi avem oportunitatea sa concuram pe un asemenea circuit? Cu siguranta nu foarte multi. Pentru cei ce vor sa experimenteze cum este sa conduci o motocicleta cu viteze uimitoare pe un circuit special amenajat s-au inventat diferite tipuri de jocuri cu motociclete.

Care sunt principalele jocuri cu motociclete online?

Jocurile clasice in care primul concurrent ajuns la linia de sosire castiga cursa este probabil cel mai popular tip de jocuri cu motociclete, la fel ca si cele cu masini sau ATV. Scopul principal al acestui tip de joc este sa parcurgeti toate turele in cel mai scurt timp si cu cat mai putine daune posibil. Fiti siguri ca veti intalnii o concurenta acerba indiferent ca jucati la modul multiplayer, cu alti jucatori din lumea intreaga, sau la modul arcade. Toate aceste jocuri contin motociclete de diferite categorii care pot fi personalizate exact cum doreste utilizatorul.

Alte tipuri de jocuri cu motorete pe care le puteti accesa

Pe langa cursele normale, utilizatorii internetului mai pot accesa anumite jocuri in care trebuie sa indeplineasca diferite misiuni. Unele constau in livrarea unui anumit pachet intr-o destinatie specifica, altele iti ofera oportunitatea sa distrugi diferiti inamici direct de pe motocicleta cu ajutorul unor arme. De asemenea se gasesc si o multime de jocuri cu personajul Mario conducand motociclete – jocuri ce s-au dovedit a fi foarte iubite de cei mici. Cu cat avansati printre nivelurile jocurilor, cu atat misiunile vor devein din ce in ce mai grele. Toate jocurile din aceasta categorie contin diferite obstacole pe care trebuie sa le depasiti pentru a ajunge la destinatia dorita, ceea ce face si mai palpitanta fiecare misiune in parte.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *