Divertisment

Jocuri noi la GamesLine: GUILD WARS 2

Recomanda informatia!

Gasim in categoria jocuri noi, GV2 care introduce structura PvP, adica player vs player cu ajutorul careia jucatorii pot lupta intre ei, nu numai player vs environment. Vor fi prezente doua moduri de joc structurate PvP : Tournament play si Pick-up play. Orice jucator care intra in aceasta structura isi va pastra rasa si profesia, si va beneficia de nivelul maxim, iar toate skill-urile si toate armele vor putea fi utilizate in lupta.

In lumea Tyria, rasele au incetat razboaiele dintre ele dar se resimte o tensiune care pana acum a impiedicat alianta puternica. Insa, un nou pericol va determina cele cinci rase sa uite de conflictele anterioare si sa-si uneasca puterile impotriva dragonilor alungati in trecut din Tyria.

 Vei putea face parte din rasa Asura, o forma inteligenta de artizati care a locuit sub pamant pana cand The Great Destroyer i-au obligat sa iasa din case lor subterane acum 250 de ani.Ei dispun de o gama impresionanta de portale din Tyria, dar isi folosesc tehnologia numai in scopuri pasnice.

Rasa oamenilor este si ea prezenta in actualele jocuri noi, dar a pierdut teritoriile detinute in fata celor de la Charr, iar acum se adapostesc in Divinity’s Reach.

Rasa Charr este dornica de putere. Nu conteaza modalitatea in care actioneaza atata timp cat aceasta ii conduce catre victorie. Motto-ul lor nu le permite sa accepte printre ei pe cei prosti si slabi. Rasa de creaturi mari si brutale care ocupa o parte din Tyria de Est au fost crescuti pentru a fi luptatori.

Legendarii Norn sunt luptatori de inaltimi mari (3 metri), individualisti avand ca scop principal vanatul. Aceasta necesitatea de a vana, le-a dezvoltat abilitatea de a urmarii, de a sta ascunsi pana cand prada se afla la locul potrivit. In aceste personaje veti gasi aliati valorosi pentru a rezolva situatiile limita. 

Cea mai tanara aparitie, rasa Sylvari sunt humanoizi botanici care s-au nascut din Pale Tree in Arbor Bay. Ei au fost creati de Ronan, un soldat de-al oamenilor care a plantat o samanta pe mormantul parintilor sai. Ronan impreuna cu centaurii Ventari au reusit sa ofere cu ajutorul copacului pace si siguranta.

Guild Wars 2 se incadreaza in categoria de jocuri noi unde gamerii pot alege serverul pe care joaca, fiecare server generand o lume diferita. Desi trebuie sa iti alegi “lumea jocului la inceput”, ulterior o poti schimba daca te razgandesti. Se anunta batalii cu dimensiuni masive care pot dura si pe intinderi de doua saptamani. Pentru fiecare server avem corespondenta cu doua lumi de adversari cu care gamerii se lupta pentru control.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *