Divertisment

Jocuri cu motorete: esecul numit Bike Mania

Recomanda informatia!

La momentul lansarii sale, se spunea despre Bike Mania ca ar fi fost singurul joc capabil sa le intreaca pe cele din seria Dirt Bike. Produs de fashgames247.com, Bike Mania se voia a fi un joc de tip trial, in care jucatorii trebuiau sa isi conduca motoreta pana in punctul de finish al cursei, fara sa se rastoarne si fara sa ramana impotmoliti intre obiectele peste care trebuiau sa sara.

Din anumite puncte de vedere, Bike Mania a fost un esec. Desi jocul a beneficiat de o expunere in mai tot mediul online de profil, fiind anuntat atat pe cele mai mari forumuri, cat si pe site-urile de gaming, el nu s-a ridicat niciodata la inaltimea asteptarilor.

De ce?

Pentru ca developerii celor de la flashgames247.com au omis faptul ca primul joc din seria Dirt Bike – care este si acum unul dintre cele mai tari jocuri cu motoreteera inca pe val la momentul lansarii Bike Mania. Astfel, jocul nu a avut parte de o crestere  de vizualizari decat in primele zile, urmand ca abia apoi, dupa ce febra DB a trecut, sa inceapa sa primeasca vizualizarile si accesarile cuvenite.

A doua mare greseala a dezvoltatorilor acestui joc a fost faptul ca initial, la accesarea jocului vizitatorii trebuiau sa astepte aproximativ 30-45 de secunde, timp in care le erau afisate diferite reclame, pentru a putea accesa efectiv prima runda. Acest lucru i-a facut pe multi oameni interesati sa renunte (definitiv) din start la Bike Mania, factor care bineinteles, a contribuit la scaderea popularitatii acestui joc.

A treia greseala a fost faptul ca, desi obstacolele peste care jucatorii trebuiau sa treaca cu motoreta  erau diferite, jocul in sine nu a adus nimic nou. Ba chiar mai mult, a avut cateva bug-uri enervante, care au indepartat o alta buna parte dintre utilizatori. Dintre ele, cel mai grav era faptul ca butonul de “Mute” nu era functional decat in primele 10 minute de joc. Dupa expirarea celor 10 minute, in casti sau in boxe se auzea un sunet de fundal enervant, care nu mai putea fi oprit nicicum.

Toate aceste lucruri au facut ca Bike Mania sa nu depaseasca Dirt Bike in topul celor mai populare jocuri cu motorete. Astazi, BM este doar unul dintre jocurile de duzina, cu accesari medii, in timp ce seria Dirt Bike a ajuns deja la cel de-al saselea joc. Acesta se pare ca este noul trend al jocurilor online cu motociclete care se pare ca se va mentine si de acum inainte.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *