Divertisment

Informatii despre jocurile cu Mario

Recomanda informatia!

De ce mai sunt inca asa de populare jocurile cu Mario?

Unii dintre noi chiar se intreaba dece mai sunt asa populare jocurile cu Mario, cand exista totusi atatea alternative moderne, cu o grafica mult mai buna si cu povesti mult mai interesante.

Ei bine, multi dintre noi au crescut jucand Mario pe consolele acelea speciale pentru TV, console precum Sega sau Terminator..va amintiti? 🙂 . Astfel, multi dintre cei care joaca Mario acum o fac de dragul vremurilor trecute sau pentru ca le-a placut la nebunie acest joc la vremea respectiva si vor sa retraiasca aceeasi experienta.

Pe de alta parte, jocurile cu Mario sunt atat de populare in ziua de astazi fiindca se gasesc pe site-uri de jocuri online gratuite precum Jocuricu.org. Astfel, aceste jocuri nu trebuie instalate si pot fi jucate de la orice device sau computer conectat la internet.

Copiii, chiar daca au si alte atractii, il vad pe Mario ca un personaj foarte interesant si se bucura din plin de acese jocuri cu Mario.

Un alt motiv pentru care jocurile cu Mario sunt asa de populare il constituie si faptul ca sunt foarte accesibile. Majoritatea site-urilor de jocuri au si categorii speciale de jocuri cu Mario.

Cand au luat nastere jocurile cu Mario?

Primul joc cu Mario a fost lansat in 1981 pe un sistem Arcade si se numeste Donkey Kong. In acest joc, Mario, denumit pe acea vreme Jumpman, trebuie sa salveze o tanara fata aflata in primejdie.

Pe parcursul anilor, Mario a aparut in jocuri video in care fie era singurul personaj, singurul erou, fie aparea in jocuri complexe unde se regasesc mai multi eroi.

Compania care a lansat jocurile cu Mario este Nintendo, iar succesul care l-a cunoscut la inceputul anilor \\\’80 cu seria de jocuri Marioa a facut-o intre timp sa devina una din cele mai cunoscute companii de jocuri din lume.

Incepand din 1981 pana in prezent, Mario a aparut in mai mult de 200 de jocuri video.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *