Divertisment

Totul despre sex anal

Recomanda informatia!

Femeile se feresc de sexul anal pentru că de cele mai multe ori este dureros. Dar asta nu înseamnă că aşa ar trebui să fie de fiecare dată.

Sexul anal nu trebuie să fie neapărat o experienţă dureroasă. Dacă este practicat în mod corespunzător, se poate transforma într-o experienţă cu adevărat plăcută pentru ambii parteneri.

Un lucru important şi care dă tonul întregii partide este cheful. Trebuie neapărat să ai chef să faci sex anal dacă vrei să iasă bine şi să nu fie incomod şi dureros. Te poate ajuta şi un pahar de vin roşu înainte, muzică plăcută, o atmosferă cât mai senzuală – lumânări aprinse, o cameră călduţă, lenjerie intimă sexy şi chiar aşternuturile de pat preferate.

Multor femei le este foarte frica de sexul anal pentru ca exista foarte multe mituri despre sex anal care nu sunt adevarate.

Totusi poti sa faci si sex anal fara dureri. Afla pe sexsafe.ro cum sa faci sex anal fara dureri, este destul de simplu.

Daca tot nu esti hotorat si vrei sa afli care este adevarul despre sex anal, citeste pe SEXSAFE ce este mit si ce este adevar in legatura cu sexul anal, fara perdea.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *