Divertisment

Pe Viorel il asteapta vremuri grele!?

Recomanda informatia!

Proaspat intrata in randul lumii, Oanei Lis ii stralucesc ochii de fericire, pentru ca a reusit sa-si duca primarul in fata altarului. Acesta, in ciuda varstei inaintate pe care o are, datorita dragostei sincere pe care i-o poarta de atatia ani – cei doi formand unul dintre cele mai statornice cupluri din showbiz –, i-a indeplinit unul din visuri: acela de a se vedea imbracata in rochie de mireasa.
Dar cel de-al doilea sau vis este de a deveni mama, indiferent prin ce mijloace: naturale sau prin adoptie. Oana este constienta ca potenta sotului sau este indoielnica sau, cine stie, tine atat de tare la sanatatea acestuia, incat nu doreste sa-l epuizeze fizic, dar nici psihic, si este deschisa si celei de-a doua variante prin care ar putea sa-si aline sufletul.
Inca de la inceputurile lor, in momentul in care era intrebata daca isi doreste un copil si cine ar vrea sa fie tatal acestuia, ea raspundea cu usurinta ca ii este indiferent, dar preferabil ar fi ca cel pe care il iubeste sa fie parintele pruncului sau. Asa ca, nunta avand loc, ramane de vazut cum vor deveni realitate sperantele sale.
Astfel, ideal ar fi sa poata avea un copil pe cale naturala, dar asta numai de fostul edil depinde. Dar acesta s-ar putea confrunta cu diverse probleme deoarece Viorel nu beneficiaza de un tratament normal din partea unei sotii gospodine, pentru ca Oana nu prea este familiarizata cu arta gastronomiei si cu bucataria, in general. De foarte multe ori, aceasta a afirmat ca nu stie sa gateasca, dar nici nu ii place sa faca asta, dar si faptul ca pe Viorel nu-l deranjeaza acest lucru ba, mai mult, ii face placere sa manance in oras. Parca ar avea de ales!
Asa ca, draga Oana, daca iti doresti o activitate sexuala intensa, performante si rezultate de acelasi gen, este cazul sa te mobilizezi, sa pui osul la munca, sa-i pregatesti sotului tau cine romantice cu bucate alese pregatite de manuta ta, presarate cu puternice afrodiziace, care sa-i faca misiunea mai usoara. Iar domnule Lis, va dorim multa putere de munca, pentru ca va asteapta vremuri grele!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *