Divertisment

Jocuri de cazino – cum sa joci poker ca la aparat

Recomanda informatia!


Pokerul ca la aparate este un joc usor, mai ales daca sti sa joci poker deja. In video poker trebuie doar sa faci o mana de poker buna folosind cartile de pe ecran, pe care poti sa le schimbi sau sa le tii.

Dupa ce alegi miza la care joci si apesi ‘deal/draw’, iti sunt impartite 5 carti. Apasa pe cartile care doresti sa le schimbi sau pe butoanele corespunzatoare. Apasa din nou ‘deal/draw’ si cartile pe care nu vroiai sa le tii iti vor fi inlocuite. Acum cu cele 5 carti de pe ecran (cartile retinute + cartile inlocuite) formezi o mana de poker ca la aparat care determina suma de bani castigata.

Diferente fata de jocul de poker traditional

 

Spre deosebire de pokerul traditional, jocul de poker ca la aparat nu este impotriva altor oponenti. Asta inseamna ca nu exista bluf sau fold. Pur si simplu incerci sa faci cea mai buna mana. Cu cat ai o mana mai buna, cu atat castigi mai multi bani.

 

De obiceo o pereche de valeti este perechea minima care se considera o combinatie castigatoare. Orice pereche de valeti sau o combinatie mai buna se plateste. Maini precum culoarea se plateste de obicei de 6 ori sau un full se plateste de 9 ori miza pariata, etc.

 

Trebuie sa sti despre pokerul ca la aparate

 

Masina de poker ca la aparate 2 poate accepta mai multe fise deodata. In majoritatea cazurilor maximul este de 5 fise. Este indicat sa joci numarul maxim de fise acceptate pentru un pariu deoarece iti multiplica profitul corespunzator daca castigi, dar in acelasi timp poti sa participi la cursa pentru jackpot-ul progresiv pe care il ofera aparatul de poker.

 

Unele aparate de poker au reguli diferite. Aparatul de poker standard este “Jacks or better” dar exista alte aparate care folosesc “wild cards” sau ofera diferite premii pentru anumite combinatii. Aceste aparate de obicei au premii mai mici decat cele de tipul “Jacks or better”. Video pokerul este un joc de poker frumos, la fel ca majoritatea jocurilor de cazinou.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *