Filmele pe care nu trebuie sa le ratezi in aceasta toamna

Recomanda informatia!

Se pare ca in salile de cinema ne vom bucura de cea mai mare diversitate in aceasta toamna. Filme de animatie, drame biografice, suspans, urmari ale unor filme foarte populare,  opere aclamate de catre public… vom avea dreptul la o panoplie intreaga de filme care mai de care mai frumoase si mai interesante.

Dowtown Abbey- 20 septembrie. In aceasta toamna, fenomenul mondial “Downtown Abbey” devine un veritabil fenomen cinematografic si ne face sa intram din nou in viata celebrilor Crawley care sunt pe cale sa traiasca cele mai importante momente din istoria lor.

Ad Astra- 20 septembrie. Astronautul Roy Mc Bride intreprinde o misiune intr-un sistem solar necrutator pentru a descoperi adevarul despre tatal sau disparut intr-o expeditie condamnata care azi, 30 de ani mai tarziu, ameninta universul.

Judy, 27 septembrie. Legenda showbizului, Judy Garland, merge la Londra pentru a –si prezenta spectacolele. Dar dupa ce a lucrat 45 de ani din cei 47 de ani ai sai de viata este epuizata. Este « bantuita » de amintirile unei copilarii pierdute la Hollywood si este torturata de dorinta de a sta acasa cu copiii sai. Oare va avea forta sa mai continue?

Joker, 4 octombrie. Arthur, sse ascunde in spatele a doua masti. Prima este un machiaj pe care il poarta pentru rolul sau de clown. Si a doua este cea care o poarta in permanenta- este imaginea pe care o proiecteaza cu disperare atunci cand vrea sa se integreze in universul care il inconjoara. Iar alienarea acestui barbat neindemanatic este din ce in ce mai accentuata.

The Addams Family, 11 octombrie. Cea mai celebra si mai ciudata familie revine pe marile ecrane. Cea mai excentrica familie va aparea de data aceasta intr-o comedie de animatie.

Terminator- Dark Fate, 1 noiembrie. La peste 2 decenii dupa ultimul Terminator, Sarah Connor trebuie sa protejeze o tanara femeie, pe numele sau, Dani Ramos, dar si pe prietenii sai. Un Terminator, trimis din viitor incearca sa ii elimine.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *