Divertisment

Stii care sunt “snobismele” toamnei anului 2018?

Recomanda informatia!

Este sfarsitul verii, dar se pare ca cele mai in voga tendinte nu si-au luat deloc vacanta. Au muncit mereu si mereu cat timp tu te-ai relaxat in  vacanta pentru ca tu sa fii cea mai avangardista si mai inovatoare. Moon milk, siluete monocrome, quartzul roz, decoratiuni inspirate de vara… « snobismele » toamnei anului 2018 se anunta a fi extraordinare.

Rachita este cel mai frumos material folosit pentru decoratiuni. Un material din ce in ce mai apreciat de toti care adora domeniul decoratiunilor, rachita va fi in toamna anului 2018 peste tot- vaze, rame, chiar si pe canapea. Este un material original, care ne duce cu gandul la vara, dar si foarte cool in acelasi timp.

Celebreaza siluetele moncrome. Fii diferita si incearca in noul sezon siluetele monocrome. Vei reusi astfel sa stapanesti la perfectie arta de a purta o singura culoare. Vei purta astfel peste tot din cap pana in picioare nuantele de verde brad, de bej nisipiu sau de ruginiu.

Moon Milk, noul Gold Latte. Uita de Gold Latte. Noua bautura in tendinte va fi Moon Milk. Este o bautura reconfortanta si ayurvedica pe baza de scortisoara, de nucsoara si de cardamom, dar si de ghimbir, sofran sau lapte. Specialitatea sa- un ingredient – pe numele sau ashwaganda.

Invata sa dansezi… Swing. Adica trebuie sa profiti din plin de ocazia de a trai o veritabila experienta, scufundandu-te in atmofera minunata a anilor ’20.

Foloseste-te de cristale peste tot. Quartzul roz se pare ca este perfect pentru persoanele in cautare de energie pozitiva si de incredere in sine. Perfect in bijuterii de tot felul, decoratiuni interiare sau chiar roll-on pentru fata… ai nevoie de o doza zilnica pentru motivare. How cool is that?

Gaseste-ti un hobby. Din cauza muncii sau a studiilor, ai renuntat la ceea ce iti place cu adevarat? Redescopera-ti pasiunile si petrece macar o ora pe zi, relaxandu-te, facand ceva pentru tine, ceea ce iti place.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *