Divertisment

Actorii pe care i-am descoperit gratie popularului Netflix

Recomanda informatia!

Fie ca vorbim despre un serial care a devenit deja foarte celebru sau despre o comedie romantica care ne face sa visam, o multime de actori si de actrite au fost descoperiti gratie popularului Netflix. Si un lucru e sigur- o frumoasa cariera ii asteapta, fara doar si poate.

Comediile romantice de pe Netflix. Nu avem cum sa nu recunoastem. Unul din cele mai frumoase lucruri de pe Netflix, il reprezinta cu siguranta, comediile romantice. Isn’t it romantic, Sierra Burgess is a loser sau chiar si Tuturor baietilor pe care i-am iubit sunt seriale care dau dependenta. Si in acest serial din urma i-am putut descoperi pe Noah Centineo si pe  Lana Condor. Pontentialul de seducator al lui Noah Centineo a fost observat foarte repede de catre producatori si l-au vrut si pentru Sierra Burgess is a looser sau The Perfect Date. Pe scurt, va ramane fidel Netflix.

Un alt actor foarte frumos descoperit datorita Netflix este Javoc Elordi. Acest frumos australian  de 21 de ani a avut un rol de remarcat in The Kissing Booth. Si chiar datorita acestei comedii si-a gasit iubirea- partenera sa de ecran, Joey King!

Serialele originale de pe Netflix. Cea mai mare forta a popularului Netflix este cu siguranta serialele sale. Unul din programele care a contribuit fara doar si poate la succesul sau este Orange is The New Black. Unul din personajele care a marcat telespectatorii este cu siguranta Poussey, jucat de Samira Wiley. De atunci insa, actrita a schimbat macazul si a ales sa joace intr-un serial al concurentului direct Netflix- Hulu.

De asemenea, Netflix a permis si actorilor spanioli sa fie cunoscuti la nivel mondial. Serialul La Casa de Papel a avut un succes incredibil. Actorii Jaime Lorente si Maria Pedraza au fost remarcati imediat si au primit roluri si in alte seriale. Si se pare ca Netflix are un rol de agentie matrimoniala deoarece acestia fac si ei un cuplu minunat in viata reala.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *