Diverse

Semne ca o prietenie este toxica

Recomanda informatia!

Cu cat o relatie este mai lunga, cu atat aceasta este mai valoroasa. Este destul de dificil sa incetezi comunicarea cu vechi prieteni, dar uneori, acest lucru este necesar.

O prietenie mai lunga poate sa devina mai subreda de-a lungul anilor si chiar inutila pentru ambele parti. Si pentru a fi siguri ca intretinem relatii  bune, trebuie ca eforturile sa vina din ambele parti.

Din nefericire insa, nu putem citi gandurile celor din jur sau nu putem sti ce este in inima lor, pentru a sti daca sunt sinceri sau nu. Insa, exista anumite semne care nu mint.

Nu iti impartaseste fericirea. Este un lucru destul de ciudat, dar este o situatie care exista. De fapt, joaca un rol dublu cu tine. Atunci cand anunti un lucru fericit, pare sa iti impartaseasca bucuria, dar atunci cand te indepartezi, lucrurile se schimba. Sau atunci cand vorbesti despre succesele tale, schimba imediat subiectul si vorbeste doar despre esecuri.

Exista gelozie din cauza celorlalte relatii amicale. Mai multe persoane considera gelozia drept o emotie foarte toxica. Dar adevarul este ca acest sentiment apare atunci cand ne este teama ca vom pierde pe cineva.

Nu primesti sfaturile potrivite. Pare incredibil ca cineva care iti vrea binele sau tine la tine sa iti dea sfaturi nepotrivite, nu-i asa? Dar acest lucru se poate intampla. Este un semn de relatie toxica. Daca simti deci ca un prieten sau o prietena nu iti da sfaturi tocmai potrivite, ar trebui sa iei distanta.

Se foloseste de tine. Daca cumva constati ca doar tu dai de la tine, este probabil un semn. Vrea doar sa te foloseasca pentru a-si atinge obiectivele personale fara sa se ingrijoreze cu privire la tine.

Vrea sa iti semene cu orice pret. Un lucru destul de des intlanit, dar care poate degenera si se poate transforma intr-o maladie mentala.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *