Diverse

Aparate foto compacte la reducere de pret pe Badabum.ro

Recomanda informatia!

Vin sărbătorile de iarnă și mulţi dintre noi se gândesc să cumpere un aparat foto pentru a păstra amintirile acestor mini-vacanțe petrecute alături de familie. Atât pentru sine, cât și drept cadou, aparatele foto sunt o foarte bună opţiune în această perioadă. Pentru imagini personale, cele mai potrivite sunt aparatele foto compacte atât datorită preţului cât şi pentru că fotografiile de familie nu necesită aparatură profesionistă. Totuşi, gama aparatelor foto compacte este una extrem de variată, astfel cumpărarea unui aparat foto devine o activitate destul de complicată.

Promotii la aparate foto compacte pe Badabum.ro

Foarte important e si magazinul de unde alegi sa iti cumperi aparatul foto. Badabum aparate foto compacte - cum sa le alegemeste un magazin online unde gasesti aparate foto compacte la preturi mici. Plus ca oferta celor de la Badabum este destul de generoasa, in sensul ca ai de ales intre mai multe marci de aparate foto compacte.

Cum sa alegi un aparat foto compact

Odată ce aţi hotărât tipul aparatului foto pe care îl veţi achiziţiona, gama de produse s-a redus semnificativ. De aici urmează să vă hotărâţi asupra funcţiilor şi performanţei camerei pe care o veţi achiziţiona.

Numărul de megapixeli mare poate fi o capcană. Fiindcă senzorul din aparatele point-and-shoot este unul mic, numărul mare de megapixeli poate avea un efect negativ şi să producă mai mult zgomot de imagine. Dacă tot ce vă doriţi sunt nişte poze 10 X 15 cm, un număr de 6 Megapixeli este suficient.

Zoom-ul este și el important atunci când cumpăraţi un aparat foto. Când vă uitaţi la zoom ignoraţi partea de zoom digital. De asemenea, dacă vă gândiţi să cumpăraţi un aparat cu un zoom mai mare de 5X verificaţi ca acesta să aibă şi stabilizator de imagine.

Criteriile dupa care sa alegi un aparat foto compact

Ecranul LCD poate fi de asemenea un factor determinant în alegerea aparatului. Când comparaţi mai multe aparate asiguraţi-vă că pe ecranul LCD imaginile apar clare şi saturate chiar şi în condiţii de lumină puternică. Unele ecrane arată ţepi luminoşi atunci când sunt îndreptate către surse de lumină. De asemenea, când mişcaţi aparatele, imaginile nu trebuie să sacadeze.

Stabilizatorul de imagine sau antishake. Acesta poate fi încorporat de unele aparate ca un mod predefinit pentru fotografiere, sau ca o funcţie care poate fi pornită sau oprită. Stabilizatorul de imagine poate fi optic sau digital. În cazul celui optic, un element din obiectiv se ajustează automat pentru a stabiliza imaginea, sau în alte cazuri senzorul propriu-zis se mişcă. Stabilizatorul digital este mai puţin folositor decât cel optic. Acesta încearcă să îmbunătăţească imaginea prin setări înainte de a fotografia, sau să îi potențeze calitatea după capturare.

Alte funcţii care trebuie luate în considerare atunci când cumpăraţi un aparat point-and-shoot sunt: bateria – dacă doriţi o cameră cu acumulator dedicat, sau cu baterii de tip AA, recunoaşterea facială – dacă doriţi ca aparatul să focuseze pe feţele celor din imagine atunci când fotografiaţi portrete, modalitatea de stocare – cardurile SD au ajuns la preţuri foarte mici. Cele mai multe camere folosesc carduri SD şi SDHC. Acestea sunt împărţite pe diferite clase în funcţie de viteza de scriere pe card. Astfel, dacă vreţi să filmaţi, sau să folosiţi funcţia BURST de fotografiere cel mai bine e să vă îndreptaţi înspre cardurile SD sau SDHC din clasa 4 sau 6 cel puţin.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *