Diverse

Serviciu de Reasigurari de la Gothaer

Recomanda informatia!

Asigurarea si reasigurarea

Oamenii aleg sa isi protejeze diverse bunuri cum ar fi masina, casa sau incheie o asigurare atunci cand sunt nevoiti sa calatoreasca in alte tari si vor ca voiajul lor sa fie unul placut pe cat de mult posibil, aleg sa isi protejeze sanatatea si atunci incheie o asigurare de sanatate sau de celule stem.

Exista atat polite obligatorii, pentru masina este RCA-ul si exista o asigurarea obligatorie si a locuintei. De asemenea exista si polite facultative care acopera mult mai multe riscuri si daune decat o fac cele o bligatorii. Unele firme de asigurari pun la dispozitia clientilor mai multe tipuri de asigurarii facultative, atat pentru masina cat si pentru casa.

Reasigurarea

Stim bine cu totii ca un factor in alegerea firmei de asigurari este reprezentat de catre costurile pe care asigurarea in sine il ar dar si de aria de acoperire a firmei. Daca vorbim despre o asigurare pentru masina, spre exemplu CASCO, un alt factor important il reprezinta service-urile la care pot sa imi repar masina. Firma dispunde de unitati ale ei sau trebuie sa caut eu un service care imi va repara masina cu asigurarea pe care o am? Daca firma la care ai incheiat asigurarea dispunde si de reasigurare, atunci nu trebuie sa iti mai faci astfel de probleme. O firma care dispunde de reasigurare este Gothaer. Acestia au proiecte in colaborare cu firme de reasigurari din intreaga lume (Swiss Re, Endurance, Vig Re, R+V, Deutsche Ruck si altii).

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *