Diverse

4 rochii de vară cu imprimeu cu fluturi de pe Felamo.com

Recomanda informatia!

Felamo.com este unul din site-urile cu cea mai mare varietate de îmbrăcăminte, atât pentru femei cât și pentru bărbați. Și, cum știm că femeile nu au niciodată haine de ajuns, m-am gândit să vă tentez cu niște rochii de vară. Dar nu orice fel de rochii de vară, ci unele cu imprimeu cu fluturi.

Acest imprimeu a prins amploare în ultimele veri, iar anul acesta parcă peste tot vedem haine cu imprimeu cu fluturi. Este și de înțeles, având în vedere că este un imprimeu vesel, potrivit pentru sezonul cald. Așa că am ales 4 modele de rochii de vară cu imprimeu cu fluturi, pe care vreau să vi le arăt în rândurile de mai jos. Dacă niciunul din modelele alese de mine nu vă place, puteți găsi multe altele pe Felamo.com.

Rochii de vară cu imprimeu cu fluturi

Rochie neagră cu fluturi colorați – Total neagră în partea de sus și plină de fluturi colorați pe fustă, această rochie este una din cele mai frumoase pe care am văzut-o cu acest imprimeu.

Este veselă dar elegantă în același timp, putând fi purtată atât cu încălțări comode cât și cu tocuri, pentru o ținută mai specială.

Rochie albă cu fluturi – Această rochiță ne duce cu gândul direct la relaxare. Este rochia de vară perfectă. Subțire, vaporoasă, comodă, această rochie este potrivită în zilele călduroase de vară. Deși rochia este simplă, cei trei fluturași de pe ea îi dau un aer special.

2

Rochie de vară cu imprimeu cu fluturi bodycon – Genul acesta de rochiță vine perfect pe corp, tocmai de aceea nu multe femei aleg să o poarte. Totuși, o astfel de rochie arată minunat și e păcat să nu fie purtată, mai ales dacă vă ajută și corpul. Imprimeul colorat vă va ajuta să arătați minunat și vă va înveseli ziua.

Rochie lungă, galbenă – Ce ar fi vara fără o rochie lungă și confortabilă? Cu siguranță această rochie galbenă este definiția verii, fiind perfectă în orice împrejurare.

Rochiile de vară sunt esențiale în garderoba unei femei. Purtați-le cu încredere!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *