Diverse

Cămașa casual – un must have în garderoba bărbătească

Recomanda informatia!

A trecut de mult timp vremea în care singurele cămăși bărbătești care se găseau pe piață erau acele anoste, scorțoase și apretate cămăși albi. Moda a evoluat și odată cu ea au apărut noi și noi modele de haine și pentru bărbați. Acum nu mai sunt atât de limitați la doar câteva modele de pantaloni sau bluze, ci pot alege din o multitudine de modele, materiale și culori.

O piesă de vestimentație din ce în ce mai folosită de bărbați este cămașa casual. Având puțin din lejeritatea unui tricou și încă puțin din eleganța unei cămăși, acest tip de cămașă bărbătească este cel mai la îndemână, indiferent de stilul vestimentar. Aceste cămăși bărbați casual sunt alegerea perfectă în orice anotimp, putând fi combinate și asortate astfel încât să poată fi purtate la o mulțime de ținute și într-o mulțime de situații.

Față de cămășile bărbătești normale, cele casual pot fi purtate fără probleme atât la pantaloni dintr-un material mai elegant cât și la blugi sau chiar pantaloni scurți. Să nu mai vorbim de pantalonii subțiri de in, cu care fac echipă tare bună.

O astfel de cămașă conferă atât lejeritate cât și confort, ținuta finală fiind una reușită. Sunt atât de multe modele de cămăși casual pentru bărbați, încât pot fi folosite la orice stil vestimentar. Puteți opta pentru cămăși din in sau din bumbac, din jeans sau denim. În vacanță sunt perfecte cămășile colorate, așa cum la o ieșire în oraș se potrivește de minune o cămașă de jeans sau in, într-o singură culoare.

Fie că le purtați acasă sau la muncă, în vacanță cu prietenii sau la plimbare prin parc, cămășile de acest gen sunt cea mai potrivită alegere atunci când vreți să combinați confortul unui tricou cu prestanța unei cămăși.

O mulțime de modele puteți găsi pe Felamo.com, la prețuri pentru toate buzunarele.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *