Afaceri

Producatorul de haine pentru bebelusi Liloo a avut o crestere impresionanta a vanzarilor

Recomanda informatia!

In perioada martie-aprilie magazinul online Liloo.ro a avut parte de o crestere a vanzarilor de 181% comparativ cu aceleasi luni in cursul anului 2019.

Liloo este un producator roman de haine pentru bebelusi si copii, mai exact o afacere de familie cu o unitate de productie in Mizil, judetul Prahova.

   Iata care au fost motivele cresterii spectaculoase

In primul rand faptul ca romanii au stat mai mult in case a ajutat foarte mult la dezvoltarea mediului online. Astfel toate magazinele online au avut foarte mult de castigat.

Un alt motiv pentru aceasta crestere il reprezinta venirea primaverii si a verii iar asta implica schimbarea garderobei pentru cei mici. Parintii ii imbraca cu haine mai subtiri iar asta genereaza noi vanzari.

In aceasta perioada parintii cauta body-uri cu maneca scurta sau pantaloni scurti si trei sferturi. „Pentru noi, ca mică afacere de familie, cel mai important este protejarea sănătății tuturor angajaților și asigurarea unui loc de muncă sigur și stabil în perioada următoare, care este una a incertitudinii. În același context, ne dorim să asigurăm, în continuare, pentru clienții noștri, aceeași calitate a produselor pe care o cunosc, la prețuri rezonabile. Sperăm ca, până la finalul acestui an, să avem o viziune mai bună asupra a ceea ce înseamnă să fii antreprenor în România în această perioadă și să ne adaptăm planurile pentru viitor, în consecință”,  a declarat Alex Onciu, fondator Liloo.ro

La inceputul anului 2019 Liloo.ro a inregistrat o cifra de afaceri de 1 milion de lei iar pe perioada starii de urgenta a functionat la capacitate maxima.

In ceea ce privesc masurile fiscale luate de autoritati pentru a sprijini mediul de afaceri, Alex Onciu declara „Măsurile fiscale bine fundamentate pe realitățile din economie vor constitui un element de ajutor, în restabilirea economiei, după această perioadă dificilă. Cred că cel mai important este să existe o colaborare între autoritățile statului și mediul de afaceri din România, astfel încât să limităm pierderile din această perioadă. Implicațiile acestei pandemii sunt complexe și este esențial ca statul român să fie deschis pentru a înțelege cu adevărat problemele tuturor românilor pentru a trece cu bine peste această criză sanitară și economică”. Vezi pe aceasta pagina mai multe detalii despre cum au functionat afacerile pe perioada pandemiei.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *