Afaceri

POSM- o metoda eficienta de advertising

Recomanda informatia!

In conditiile economiei moderne concurenta este acerba in orice domeniu de activitate, de multe ori producatorii, pentru promovarea produselor ,abordeaza metode agresive de publicitate. O metoda de publicitate cu impact maxim asupra clientilor, a carei eficienta a fost dovedita , este publicitatea de timp POSM- point of sale materials. Acest tip de publicitate presupune  prezentarea in magazine a produselor promotionale sau a produselor noi,intr-o maniera speciala, aceste produse fiind mai vizibile decat restul produselor de acelasi tip din magazin. Produsele promotionale sunt asezate pe suporturi speciale in imediata apropiere a caselor de marcat sau pe galeriile principale ale magazinului. Locul pozitionarii standului POSM este semnalizat de bannere sau mascote care atrag atentia clientilor asupra promotiilor aflate in desfasurare. Un rol important in cadrul acestui tip de publicitate, publicitatea de tip POSM, revine persoanelor  care promoveaza produsele in magaziner; aceste persoane, de cele mai multe ori domnisoare dragute si amabile, imbracate in tinute aflate in ton cu mesajul si culorile promotiei, ofera informatii suplimentarea clientilor cu privire la promotie. Oferirea de produse promotionale prin intermediul  standurilor de prezentare POSM este o metoda moderna de publicitate care creeaza o imagine profesionista companiei, clientii avand posibiliatatea de a afla informatii importante despre produse si promotii de la reprezentantii companiei producatoare. Publicitatea de tip POSM este metoda de promovare potrivita atunci cand compania participa la targuri si expozitii de profil.
SC KEOPS STAR SRL, firma care activeaza in domeniul productiei de publicitate de peste 7 ani, pune la dispozitia clientilor sai o varietate de produse promotionale din categoriile moda, pentru casa, vitalitate, electronice, birou, instrumente de scris, vara, voiaj, eco, agende, Christmas si  pentru copii. Oferta de produse promotionale, in detaliu, este prezentata pe site-ul companiei www.promotional-zone.ro .  Rasfoind cataloagele de produse promotionale Europa Entreprise, Cool , ColourFul Seasons, Yes, Didex 2012, veti  gasi idei pentru organizarea de campanii de publicitate. Unele produse promotionale pot fi folosite in campaniile de publicitate derulate in anumite perioade din an – Craciun, Paste, sezonul estival,  in timp ce majoritatea produselor promotionale prezente in oferta firmei SC KEOPS STAR SRL  pot fi vedetele unor campanii de publicitate desfasurate in orice perioada a anului si in orice domeniu de activitate.
Se recomanda personalizarea produselor promotionale cu elementele specifice ale firmei sau ale campaniei de publicitate pentru eficientizarea  activitatii de promovare. Firma  SC KEOPS STAR SRL  consiliaza clientii in demersul initiat de acestia pentru  alegerea celor mai potrivite produse promotionale  pentru publicitatea de tip POSM.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *