Afaceri online

Job-ul la domiciliu. Aventaje si dezavantaje

Recomanda informatia!

In ultimii ani, dezvoltarea tehnologiei s a mijloacelor de comuniare online  a dus la stabilirea unei tendinte puternice pe piata locurilor de munca, job-ul la domiciliu. Acest tip de munca se preteaza pentru sectoare a caror activitate se desfasoara exclusiv online. Fie ca este vorba de de domeniul  IT, al promovarii online sau chiar daca este vorba de activitatea unui studio de video chat, instalarea unui loc de munca in propria locuinta prezinta o serie de avantaje. Totusi, inainte de a lua decizia de a lucra de acasa  trebuie luate in considerare si eventualele dezavantaje pe care acest aranjament le presupune.

Avantaje

  • Economie de timp – se reduce semnificativ timpul petrecut zilnic pe drum catre serviciu si de la serviciu. Daca biroul este situat in cealalta parte a orasului fata de locuinta, economia de timp zilnica devine semnificativa.
  • Economie de resurse – se elimina costurille zilnice cu transportul. Intr-o luna veti putea economisi o suma considerabla pe care ati putea  sa o folositi dupa placul inimii sau dupa nevoile familiei.
  • Flexibilitate – libertate in stabilirea prgramului e lucru. Va veti putea stabili programull de lucru, astfel incat sa nu neglijati problemele personale.

Dezavantaje

  • Productivitate scazuta – faptul ca nu trebuie ca in fiecare  dimineata sa va pregatiti pentru a pleca la serviciu si aveti psibilitatea de a incepe dupa bunul plac, atata tmp cat incepeti, elimina o disciplina a muncii, ceea ce ar putea dauna rezultatelor pe care le veti obtine.
  • Treburile casnice – un element de care nu prea scapati cand sunteti acasa si care va vor rupe ritmul de munca. Astfel timpul acordat sarcinilor de serviciu va fi mult mai mare.
  • Lipsa spiritului de competite – cel mai mare dezavantaj este lipsa interactiunii umane directe. Prezenta zilnica a colegilor in acelasi spatiu determina intretinerea spiritului de competitie si determina productivitatea.

Munca la domiciliu are avantajele si dezavantajele ei. Cel mai important dezavantaj este lipsa interactiunii cu alti oameni, clienti sau colegi, fapt care da o nota de singuratate acestui tip de loc de munca. Totusi nu toate job-urille la domiciliu sunt dominate e solitudine. Videochat-ul este o activitate care poate fi facuta la domicliu, fara a presupune situatii cu caracter erotic, dar care provoaca abilitatile sociale si de interactiune umana ale angajatlui.

MillionWins.ro este un studio videochat cu dotari exclusiviste; face angajari modele si asigura modelelor atat conditiile cat si intimitatea necesara pentru a-si desfasura activitatea.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *