Cum stim daca invitatiile la botez vor fi acceptate?

Recomanda informatia!

A venit timpul sa sarbatoresti venirea pe lume a minunii voastre! Toti apropriatii, toate rudele, toti prietenii trebuie sa va cunoasca si sa va impartaseasca fericirea, sa se bucure alaturi de voi. Acest eveniment important merita o petrecere pe cinste, iar aceasta va fi prima din viata micutului sau a micutei.

Pregatirea unui astfel de eveniment va necesita foarte mult timp si foarte multa atentie. In primul rand trebuie sa alegeti tema, apoi sa alegeti invitatiile la botez, iar pasul cel mai important este cel urmator: sa le oferiti. Va doriti raspunsuri afirmative, va doriti ca toti cei ce vor fi invitati sa va raspunda cat mai repede, iar raspunsul unic sa fie: DA? Atunci inseamna ca trebuie sa urmati niste reguli stricte, iata care sunt acestea:

  • Invitatiile de botez trebuie sa fie atractive – cu cat sunt mai atractive, cu atat vor fi mai apreciate. Alegeti modelul invitatiilor de botez in conformitate cu tema evenimentului. In alegerea invitatiilor de botez aveti mai multe variante: puteti alege invitatiile de botez haioase care sa le starneasca viitorilor oaspeti zambetul pe buze; puteti alege invitatiile de potez pe care sa le personalizati cu ajutorul pozei micutului, aceasta va fi cea mai apreciata si indiferent de raspuns va fi si pastrata; puteti alege invitatii de botez elegante, insa doar daca tema evenimentului este eleganta. Invitatia de botez este primul si cel mai important pas catre raspunsurile afirmative, iar aceasta tine doar de alegerea pe care o veti face

Invitatie botez tridimensionala 15509

  • Textul invitatiilor de botez – forma si design-ul sunt importante, insa nu trebuie sa neglijati textul care va fi citit de catre toti cei pe care doriti sa ii invitati la botezul micutei sau a micutului vostru. Acest text trebuie sa cuprinda toate informatiile necesare depre locul in care se va desfasura petrecerea si ora. De asemenea, aici trebuie sa se regaseasca numele prichindelului, numele parintilor si a nasilor
  • Invitatiile de botez trebuie inmanate personal – aceasta este regula de aur! Puteti organiza o cina sau va puteti deplasa din locuinta in locuinta pentru a darui invitatiile de botez, important este sa le inmanati personal. Astfel veti putea observa si reactia celor pe care doriti sa ii invitati, in plus aceasta modalitate nu poate fi refuzata

Chiar daca vor mai exista raspunsuri negative, urmand aceste reguli, vor fi mult mai putine.

Invitatie botez cosulet 15106

De unde achizitionati invitatiile de botez ieftine?

Organizarea unui eveniment grandios este foarte costisitoare, de aceea trebuie sa economisiti cat mai mult.

Invitatie-Online.ro este un magazin online ce ofera o gama variata de invitatii de botez ieftine. Achizitionand aceste invitatii de botez online veti economisi timp si bani. Puteti vedea oferta AICI, pe site-ul oficial. 

Printre modelele care compun gama variata de invitatii de botez, cu siguranta se afla si cel potrivit evenimentului pe care il organizati.

Nu uitati! Pentru raspunsuri afirmative alegeti cu atentie invitatiile de botez si inmanati-le personal! Insa, inainte de toate nu uitati de tema, aceasta facand din marele eveniment un intreg. Dupa ce toate acestea au fost rezolvate va fi timpul sa va distrati si sa va bucurati de evenimentul cel mai important al vietii voastre!

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *