In Romania gasesti online ochelari Ray Ban ieftini

Recomanda informatia!

Atunci cand suntem afara in zilele cu soare si practicam un sport, ochelarii de soare ne ajuta prin reducerea luminozitatii soarelui si blocarea razelor nocive.In zile in care soarele este acoperit de nori, ochelarii cresc contrastul si ne imbunatatesc vederea. De asemenea, ochelarii de soare ne protejeaza de vant, ploaie si praf, insa de multe ori ochelarii de soare sunt alesi mult prea superficial.

Pentru a ne alege bine o pereche de ochelari de soare trebuie sa avem in vedere avantajele fiecarui tip de lentila in parte;lentilele gri sau verzi ajuta ochii in a percep culorile asa cum sunt ele in natura, iar verdele creste intensitatea constrastului atunci cand stam intr-o lumina puternica.Lentilele de acest fel sunt recomandate pentru cei ce practica golf,alearga sau se plimba cu bicicleta.

Lentilele maro sunt recomandate pentru cei ce practica skiatul sau pescuitul, iar lentilele de culoarea chihlimbarului reduc stresul asupra ochilor,insa distorsioneaza culorile.Astfel de lentile sunt potrivite pentru piloti si vanatori.

Lentilele de culoare galben sunt eficiente in conditii de lumina scazuta, deoarece cresc constrastul si perceptia de profunzime.Astfel de lentile pot fi folosite cu succes in zilele cu cer partial noros. Cei ce practica skiatul se pot folosi de astfel de lentile. Doar la noi in Romania poti gasi sa cumperi online ochelari de soare Ray Ban originali dar si ieftini direct de pe site.

Ochelarii de soare cu lentile rosii sunt utili atunci ai nevoie de un contrast bun intre fundaluri verzi sau albastre si anumite obiecte.Acest tip de ochelari pot fi folositi de catre cei ce sunt pe diverse ambarcatiuni, cei ce se duc la vanatoare sau la canotaj.

Pe rayban-world ai ochelari de soare intr-o sumedie de modele si cu lentile colorate de toate feluri pentru fiecare gust in parte.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *