Sex-Relatii-Copii

Cat costa pastila de a doua zi?

Recomanda informatia!

S-a rupt prezervativul? Ai uitat sa iei anticoncepţionalele? Se mai întâmplă, iar metoda de contracepţie de urgenţă este aşa numita pastila de a doua zi. Dar nu face abuz de ea! Află mai multe despre contracepţia de urgenţă!

Statisticile arată că România se situează pe locul 3 în Europa la numărul de avorturi (în medie, 350 pe zi) şi doar 10% dintre româncele care ştiu despre existenţa contraceptivelor le şi utilizează. Află care e diferenţa între anticoncepţionale – care se administrează în fiecare zi – şi pilula de a doua zi – pe care o iei doar în cazurile de urgenţă!

Nu este o metodă de contracepţie pe care să o foloseşti în fiecare zi. Contracepţia hormonală de urgenţă sau pastila de a doua zi se foloseşte, după cum ne spune şi numele ei doar în situaţii de maximă urgenţă.

Se poate administra de maxim 2 ori pe an.

Are în compoziţie un hormon care se foloseşte şi în pastilele contraceptive cu administrare zilnică, însă în pilula de a doua zi doza hormonului este mult mai mare şi poate deregla menstruaţia, determinând apariţia unor sangerări neregulate care pot persista până la 3 săptămâni.

Atentie insa, pastila de a doua zi nu se poate combina cu alcool, deoarece poate cauza probleme grave.

Eu am citit pe sexsafe.ro un super articol despre cat costa pastila de a doua zi, despre eficienta ei si despre toate riscurile acestei asa zise pastila de a doua zi.

Spor la citit.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *