Gandeste-te la siguranta atunci cand cumperi un carucior pentru copii

Recomanda informatia!

Venirea pe lume a unui copil este un eveniment major în viaţa oricărui cuplu. Odată cu bucuria greu de măsurat a părinţilor încep şi grijile. Alegerea căruciorului bebeluşului, deşi pare un lucru minor şi chiar distractiv, îi pune în dificultate pe proaspeţii părinţi. Înainte de a alege culorile, imprimeul sau modelul caruciorului există câteva aspecet de care trebuie să ţineţi cont:

 
Căruciorul potrivit trebuie să răspundă unor exigenţe numeroase: el trebuie sa fie sigur şi confortabil pentru copil, practic, solid şi uşor de manevrat pentru părinţi. Căruciorul, pentru a fi confortabil şi sigur pentru copilul dumneavoastră, trebuie să fie, în primul rând, realizat conform normelor de securitate. Există o gamă largă de modele: clasice, convertibile în landou şi/sau scaun auto, tip american care permit trecerea de la poziţia „cu faţa la părinte” la poziţia „cu faţa la drum” prin mutarea ghidonului pe deasupra nacelei sau prin repoziţionarea landoului sau a scaunului sport.
 
Cumpărarea unui cărucior bun reprezintă o investiţie. Anumite cărucioare sunt convertibile în landou sau în nacelă auto pentru nou-născuţi. Astfel se pot evita ataşamentele suplimentare.  Căruciorul trebuie să fie înzestrat cu părţi textile în întregime lavabile. Bebeluşii regurgiteaza adesea şi adoră să mănânce atunci când se află în cărucior! Daca aveti nevoie de un sfat in procesul de achizitie, carucioare pentru copii la preturi mici pot fi comandate online pe ibebe.ro.
 
Căruciorul trebuie să fie înzestrat cu o îmbrăcăminte adaptabilă: capota şi tăblia hamacului este bine să fie impermeabile pentru a proteja bebeluşul contra ploii. Materialul trebuie să fie o bună pavăză  şi împotriva căldurii puternice.
 
Căruciorul trebuie să fie pliabil, astfel va ocupa mult mai puţin spaţiu la depozitare sau în portbagajul maşinii.
 
Căruciorul trebuie testat la cumpărare. Nu ezitaţi să manipulaţi căruciorul în magazin: pliaţi-l, rulaţi-l pentru a-i verifica manevrabilitatea, încercaţi să vedeţi dacă puteţi coboră şi urcă scări cu el. Deosebit de important, dacă îl achiziţionaţi ambalat pentru a fi montat acasă, verificaţi dacă în cutie sunt toate piesele necesare montării acestuia.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *