Afaceri online

Tu dupa ce criterii iti alegi televizorul?

Recomanda informatia!

Televizoarele cu tub au ramas doar istorie cu toate ca inca mai exista nostalgici care le pastreaza sau chiar le cauta pentru achizitii. Insa acestea sunt inlocuite zi de zi de noile televizoare cu tehnologie LED , LCD sau Plasma , fiecare dintre acestea oferind imagini in format HD(High Definition) .

Cum alegem un televizor HD si la ce trebuie sa fim atenti :

In primul rand sa alegem diagonala in functie de dimensinile incaperii in care va fi pozitionat televizorul. Utilizarea unui televizor cu o diagonala mare intr-o incapere care nu permite vizionarea de la o distanta corespunzatoare va insemna o percepere calitativa slaba a imaginii chiar daca avem in fata un TV de inalta rezolutie si fidelitate.Atentie si la pozotia televizorului in camera astfel incat sa aveti preferabil un unghi de vizionare perpendicular pe TV iar lumina naturala sau artificiala sa nu “bata” direct pe ecran.

Bugetul este la fel un criteriu important in alegerea televizorului dorit corelat cu diagonala televizorului stabilita mai sus. In fuctie de bugetul pe care il aveti este recomandat sa studiati diferente de pret la mai multi furnizori , comparand acelasi produs :  producator, specificatii tehnice. In cazul in care detineti un card de cumparaturi (card de credit) cautati un magazin online care accepta plata in rate fara dobanda. Pe magazinul online Badabum.ro gasiti televizoare full-hd la preturi mici, insa acest aspect variaza, bineinteles, si in functie de preferintele dvs.

Rezolutia si rata de refresh

Acestea sunt doua caracteristici importante alte televizorului care au legatura directa cu claritatea imaginilor afisate.

Despre rezolutia unui televizor trebuie sa stim ca exista televizoare HD Ready(1366 x 768 pixeli) si FullHD (1920 x 1080). Recomandarea noastra este ca indiferent de diagonala televizorului cumparat sa cautati o rezolutie de 1080p , adica o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli cu imagini afisate in modul progressive, pentru a va putea bucura  o imagine clara si cu un nivel al detaliilor superior.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *