Afaceri online

De ce să folosesti tuburi led in locul neoanelor traditionale?

Recomanda informatia!

Tehnologia led a luat un mare asalt în ultima perioadă, mai ales datorită beneficiilor pe care aceasta le aduce tuturor consumatorilor de energie electrică. Tuburile led sunt unele dintre cele mai populare mijloace de iluminare pe bază de led și cea mai bună și eficientă alternativă pentru neoanele tradiționale și zgomotoase.

Motive pentru care să alegi tubul cu leduri

În primul rând, tubul cu led este mult mai eficient decât neoanele pe care le foloseam, până acum, la iluminarea spațiilor interioare  și exterioare. Această eficiență a fost măsurată de experți și a rezultat că tubul cu led este cu 400% mai eficient decât becurile incandescente. În al doilea rând, durata de viață a unui tub cu leduri este mult mai mare, astfel că vom fi scutiți de schimbarea lor la intervale de timp mult mai mici decât înainte. Uitați de lumina întreruptă de la neoanele vechi și alegeți să vă iluminați spațiile eficient și să aveți parte de o lumină clară și plăcută vederii.

Tuburile led rezistă la foarte multe cicluri de aprindere-stingere și produc o lumină de intensitate maximă, imediat după ce au fost aprinse. Tuburile led pot fi folosite atât în spațiile interioare, cât și în cele exterioare, având o rezistență mare la șocuri și vibrații, fiind și foarte compacte.

Pentru cei care își doresc să protejeze mediul înconjurător, atunci niște tuburi cu led vor fi cel mai potrivit mijloc de iluminare. Acestea nu conțin mercur și nu au emisii de raze UV sau infraroșii. Optați pentru un iluminat eficient, ieftin și accesibil, numai cu tubul cu leduri. 

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *