Afaceri online

Masina de cusut profesionala Brother BQ17

Recomanda informatia!

Spune-mi cum te imbraci sa-ti spun cine esti. Felul in care alegem sa ne imbracam influenteaza intr-o maniera categorica perceptia pe care o au ceilalti despre noi. Hainele pot sa transmita o oarecare eleganta sau sa ne situeze pe o treapta mai jos in ierarhia celor care merita sa fie in topul oamenilor care iau decizii importante si de care e bine sa ascultam. Cu putina indemanare si multa munca puteti sa va croiti propria vestimentatie.

Totusi, ca sa reusiti sa va realizati cele mai inspirate tipuri de haine aveti nevoie si de un instrument de lucru profesional, in speta de masina de cusut Brother BQ17. Folosita pentru cusaturi de baza si pentru retusuri, masina de cusut profesionala poate executa nu mai putin de 17 tipuri de cusaturi drepte, in zigzag sau decorative, de tiv invizibil ori de surfilat, fiind ideala si pentru haine si pentru decoratiuni pentru acasa. Lucrul la noua masina de cusut profesionala Brother BQ17 este mult mai simplu dupa ce modelului acesta i s-a adaugat iluminare cu led, consumul electric fiind redus gratie acestei tehnologii inovatoare. Se pot face si butoniere si cusaturi decorative in doua culori-cu ajutorul acului dublu din dotare, se pot executa rapid cusaturi de intaritura prin intermediul butonului de coase inainte-inapoi, dar si cusaturi circulare gratie bratului reglabil pentru aceste operatiuni. Fermoarele si nasturii vor fi cusuti mai simplu ca niciodata cu Brother BQ17, are si reglaje de pas si latime pentru cusaturi.

Per total, masina de cusut se mandreste cu o serie de 23 de operatiuni de coasere, suveica orizontala, selector de programe cu actionare mecanica si butoane pentru coasere inapoi si reglare a tensiunii din fir. Motorul puternic si cele 12 accesorii incluse fac din aceasta masina de cusut una dintre cele mai bune si mai performante din gama sa, fiind recomandata atat amatorilor cat si croitorilor profesionisti.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *