Afaceri online

Afla de ce sa alegi o centrala termica pe lemne

Recomanda informatia!

Cum iernile sunt din ce in ce mai friguroase, necesitatea unei central termice pe lemne pentru locuinte, magazinul online InicInstal propune o gama de centrale pe lemne la preturi foarte avantajoase. Centralele sunt prezentate sub mai multe feluri si dimensiuni, culori si forme tocmai pentru ca orice utilizator sa vada exact ce cumpara si sa aleaga produsul ideal pentru propiile preferinte si nevoi.

Printre centralele termice pe lemne prezentate la InicInstal se gasesc si unele care accepta utilizarea unor combustibili de tip mixt, cum ar fi combustubilul lichid, solid, rumegusul sau carbunele.

Centrale termice vs centrale pe gaz

Deci ele pot fi adaptate cu usurinta oricarei locuinte. De regula, pretul ridicat al gazului sau al curentului electric ii sperie pe cei care vor o centrala, asa ca noua gama de centrale pe lemne disponibila la InicInstal aduce noi oportunitati pentru cei ce vor o centrala in locuinta lor.

Astfel, centralele pe lemne au avantajul de a beneficia de o lunga periata de viata, avand o calitate superioara fata de sistemele de gaz sau curent electric. Datorita materialelor folosite, acestea asigura mult mai multa caldura, iar mediul ambiental al locuintei devine optim.

Cu toate ca centralele pe lemne au nevoie de alimentare manuala, folosirea lor este foarte sigura si foarte practica. Indepartarea cenusei este foarte usor de realizat si practic, asta e singurul lucru pe care trebuie sa il faceti ca sa o intretineti. La achizitionarea centralelor, InicInstal ofera garantie 36 de luni, adica inca un motiv in plus sa cumparati de la ei. Centralele au si un aspect foarte placut si beneficiaza de un design modern, design care le va face sa ofere un plus de eleganta oricaror locuinte.

Despre InicInstal

Inic Instal este o firmа cаre аctiveаzа in domeniul proiectаrii, executiei si comerciаlizаrii instаlаtiilor sаnitаre, climаtice, electrice sаu de incаlzire ce detin sisteme performаnte incаdrаte in ultimа tehnologie а secolului XXI! Inicinstal.ro este mаgаzinul online de unde puteti аchizitionа centrale pe lemne online, completаnd formulаrul cu dаtele de identificаre si аdresа de livrаre. De аsemeneа, comenzile pot fi reаlizаte lа numаrul de telefon 0743.156.330 sаu lа аdresа e-mаil office@inicinstal.ro! Dаcа doriti sа vizionаti produsele sаle, puteti vizitа mаgаzinul InicInstal si lа аdresа Bld. Jurаmаntului, nr.1, Cаmpulung, Judetul Аrges!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *