Afaceri online

Nu purtati pantofi cu toc cand sunteti insarcinata

Recomanda informatia!

Multe dintre voi se intreaba daca pantofii cu toc pot fi purtati fara riscuri in timpul sarcinii. Raspunsul s-ar putea sa va mire. Nu, pantofii cu toc nu pot fi purtati in timpul sarcinii fara a va asuma cateva riscuri.
Intr-adevar, pantofii cu toc iti flateaza silueta adaugand cativa centimetri in plus la inaltimea ta. Merg perfect la ocaziile mai formale si te fac sa te simti eleganta si sexy.
Cu toate acestea, majoritatea medicilor le sfatuiesc pe femeile insarcinate sa nu poarte pantofi cu toc pe parcursul celor noua luni, si mai ales incepand cu cel de-al doilea trimestru de sarcina.
Motivul invocat este ca, din cauza ca vei creste considerabil in greutate si forma corpului tau se va modifica, schimbadu-si central de greutate, vei avea tendinta sa iti schimbi felul in care mergi. Femeile insarcinate au un mers un pic sovaitor si un echilibru precar, mai ales in al doilea si al treilea trimestru de sarcina d
Aceste lucruri, plus ametelile aferente, te pot face sa iti pierzi usor echilibru si sa cazi. Cazaturile in sarcina pot fi cateodata destul de pericoloase pentru fat (vezi aici mai multe detalii despre Cazaturile in timpul sarcinii-intre mit si realitate ) asa ca este mai bine sa le eviti pe cat posibil, chiar daca inseamna renuntarea pentru cateva luni la pantofii cu toc.
Nici pantofii cu toc mai gros sau cu platforma nu fac abstractive de la regula.
Invata sa porti pantofi comozi, fara toc sau platforma, pe timpul sarcinii.
Pantofii fara toc mai sunt recomandati pentru femeile insarcinate deoarece cei cu toc pot provoca sau agrava durerile de spate.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *