Afaceri online

Care este legatura dintre un PC si o instalatie gpl

Recomanda informatia!

Instalatiile gpl au progresat si s-au modernizat odata cu trecerea timpului, astazi existand o multitudine de accesorii ce fac mai facile utilizarea lor, ajutand totodata si beneficiarul unei astfel de instalatii sa inteleaga si sa descopere mai usor problemele cu care el se poate confrunta in timp.

Poate este greu de crezut dar exista o legatura intre o instalatie pe gaz si un calculator, liantul dintre acestea fiind realizat cu ajutorul unei interfete gpl. Aceasta are rolul de a asigura conectarea de la un PC la un calculator gpl.

Pe scurt, interfata gpl nu este nimic altceva decat un cablu USB, necesar comunicarii cu un calculator, in vederea stabilirii eventualelor defectiuni pe care o instalatie gpl le poate avea, ele livrandu-se cu un soft, in cazul in care softul nu exista in format cd la livrare, el se poate descarca de pe site-ul producatorului respectiv.

Interfetele gpl controleaza setarile instalatiei pe gaz permitand citirea si stergerea erorilor, poate modifica temperatura atunci cand automobilul trece pe instalatia de gaz ori modifica presiunea instalatiei.

Preturile variaza de la producator la producator, situandu-se intre 60-80 ron, de stiut insa este faptul ca se recomanda sa fie achizitionate de la producatori specializati pentru a putea beneficia si de un soft de calitate.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *