Internet

Patuturi pentru copii

Recomanda informatia!

Pentru a achizitiona patutul perfect pentru copilul dumneavoastra sa ia in considerare in primul rand importanta de somn. Odihnitor somn este necesar pentru cresterea fizica sanatoasa si dezvoltarea copilului. Pschologically, somnul permite creierului de a lucra la consolidarea schimbarile de maturizare a sistemului nervos central. Cand copiii sunt obosit ele sunt adesea capricios si iritabil. Somnul ajuta la restabilirea naturii lor bune. Si ca, la randul sau, ajuta la natura noastra buna!

 

Naptimes poate deveni o sursa de disputa intre parinti si copii. Desi multi copii poate adormi de indata ce acestea sunt plasate in patuturile lor, altele tam-tam inainte de solutionarea in somn. Cei mai multi copii sa ia la doi la trei pui de somn dormit de zi cu zi in timp ce copiii mici mai in varsta, de obicei, face bine pe un pui de somn dupa pranz. Copii mici in varsta pot face, de asemenea, foarte bine obtinerea de odihna de care au nevoie de treaz in patuturile lor pentru unele sau toate din somnul, uita la carti sau de a fi linistit ocupat cu unele jucarie ales.

 

In cazul in care copilul dumneavoastra fusses inainte de a ajunge in somn ar putea ajuta la rock, accident vascular cerebral, a citit o poveste sau canta pentru copilul dumneavoastra. Copiii mai mari pot avea nevoie de o atentie personala, deoarece se stabileasca pentru PNA. Unii ar putea solicita un masaj spate sau melodie sau ajutor pentru alegerea o carte sau jucarie preferata sau un pahar de suc ​​sau apa. Cu timpul si observarea copilului dumneavoastra (toate copii sunt diferite), va sti exact cum de a ajuta copilul dumneavoastra se stabileasca in si de a crea o somnul fericit.

\\\\\\"patut 

Cu aceste ganduri in minte sa ia in considerare mediul primar al somnul:patutul copilului in sine. Pentru ca tocmai am vazut ca somnul este atat de important si pentru copilul dumneavoastra si copii mici tineri vor petrece atat de mult a lor zi de dormit, este important sa avem un patut copil inalta calitate, care este confortabil, sigur si se potriveste bugetului dumneavoastra.

 

Confortul copilului depinde de constructie patut si versatilitate. Exista mai multe varietati de constructie disponibile, dar un patut copil inalta calitate ar trebui sa fie facute din lemn masiv si au suruburi de metal, nu bucse de plastic, astfel incat acestea sa nu se uzeaza usor. Din lemn masiv este mai sigur, deoarece nu cip sau rupe cu usurinta. Fii sigur ca finisaj este non- toxic. Unele patuturi pentru copii, patuturi din lemn special presate sau cele facute inainte de 1978, ar putea avea de fapt, formaldehida foarte toxic in finisaj. Asigurati-va ca pentru a verifica descrierea producatorilor de a achizitiona un seif, patut de inalta calitate.

 

Alte cerinte de siguranta pot fi verificate de a vedea in cazul in care ieslea este certificata de JPMA (minori Products Manufacturers Association), care ne asigura ca producatorul a mers de mai sus si dincolo de cerintele de siguranta de baza stabilite de Comisia Produse siguranta consumatorilor. (Va rugam sa ia in considerare lectura un articol anterior descrie aceste standarde in detaliu: Siguranta Pat pentru copii:.Cele mai importante Examinarea)

 

Exista o varietate de modele pentru a alege de la: patuturi standard, patuturi pentru copii convertibile, patuturi pentru copii din lemn, leagane de fier, leagane rotunde, patuturi colt, si patuturi pentru copii gemeni.

 

\\\\\\"patPatuturi pentru copii Cele mai multe standard au o dropside ajustari, saltele Pozitie Inaltime, sunt destinate sa doarma singur copil, si servesc copilul numai pana cand el sau ea outgrows. Cribs standard sunt de obicei proiectate instructura dreptunghiulara familiare. Unele patuturi standard au sertare dedesubt pentru depozitare la indemana, si tot ar fi role de blocare. Cribs standard pot avea capacitatea de a transforma in paturi de zi atunci cand copilul tau le- a depasit. Luati in considerare un patut standard, facuta din fier pentru durabilitate suplimentara care poate dura de -a lungul generatiilor si a devenit o bijuterie de familie.

 

Ce un minunat Cribs convertibile inventie sunt! In loc de a fi mutat in pod atunci cand copilul creste, aceasta se transforma intr -un pat copil si, atunci cand copilul trece prin urmatorul salt lui sau ei de crestere mare, un pat matrimonial este disponibila imediat. Deci, salvati de fapt bani pe termen lung, chiar daca investitia initiala poate fi un pic mai mare. Niciodata nu cumpara nimic mai putin decat un pat de copil convertibile inalta calitate, deoarece procesul de conversie necesita lemn tare si hardware-ul!

 

Patuturi pentru copii de la babyneeds rotunde pot fi considerate a fi mai accesibil pentru adulti si mai mare pentru copil. Ei au nevoie de mai mult spatiu si cu toate acestea, uneori, lenjerii de pat si saltele nu sunt atat de usor de a gasi. Cribs colt pot fi dorit atunci economie de spatiu este important. Ele pot fi, de asemenea, un pic mai mare pentru copil. Ambele stiluri ar putea fi un pic mai scumpe decat tipuri standard de patuturi.

 

Daca ati fost binecuvantati de doua ori, patuturi pentru copii pentru gemeni sunt de asemenea disponibile. Am vazut un autobuz cu etaj patut copil gemeni, dar intrebarea elementul de siguranta. Doar uita pentru a bloca un moment de balustrada de lemn de sus si ai putea avea probleme serioase! Veti plati, probabil, mai mult pentru patuturi duble decat ati face pentru achizitionarea a doua patuturi separate, pur si simplu, din cauza design modern. Ganditi-va ca in timp ce copiii dumneavoastra sunt gemeni, ele sunt, de asemenea, in primul rand persoanele fizice si tratarea lor ca atare de la inceput poate fi impuls pentru imaginea lor de sine.

 

In rezumat, pentru ca somnul este de o importanta primara pentru copii, avem nevoie pentru a crea un mediu sigur si confortabil, care este propice pentru somn sanatos. Cu multe stiluri diferite de patuturi pentru copii disponibil un pic de cercetare este sigur de a aduce la lumina patutul copilului perfect pentru tine. Sa alegerea ta primara sa fie facuta in functie de siguranta si confortul copilului dumneavoastra, chiar daca achizitionarea unui pat de copil de inalta calitate poate insemna ca sunteti de cheltuieli un pic mai mult. Pacea ta de spirit va fi bine in valoare de efortul dumneavoastra!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *