Internet

Cum sa faci bani pe Intenet

Recomanda informatia!

In momentul acesta, exista aproximativ 750 de milioane de site-uri, dintre care cel putin 30% se actualizeaza zilnic, uneori chiar si de mai multe ori pe zi. La o prima vedere, ati crede ca nu mai exista loc si pentru altcineva, intrucat tot ce s-a putut fi scris, s-a scris deja.

Nimic mai fals. O simpla statistica arata ca 80% dintre cautarile zilnice sunt diferite, unice chiar, lucru care nu poate insemna decat un singur lucru: ca exista loc pentru toata lumea, inclusiv pentru incepatorii care vor sa inceapa un proiect, dar care nu stiu exact de unde si ce ar trebui sa faca pentru a face bani pe Internet.

In Romania, moda facutului de bani pe Internet a inceput in perioada 2006-2007, atunci cand multi dintre webmasterii de atunci au sesizat oportunitatile de a face bani intr-un mod lejer, fara prea multe batai de cap.

Astazi, lucrurile au evoluat si s-au mai complicat intre timp, insa principiile au ramas cam aceleasi. S-au schimbat oamenii, s-au schimbat si metodele (cel putin in fazele mai avansate) si mai important, s-a aglomerat si piata.

Totusi, metodele care au dat roade atunci, inca mai dau roade si acum. Care sunt ele? Iata-le pe cele mai populare:

a) crearea unuia sau mai multor site-uri/bloguri si monetizarea lor. Este, fara indoiala, metoda cea mai comuna, mai ales ca exista o gramada de tutoriale menite sa-i invete pe incepatori ce trebuie sa faca pentru a scoate primii bani de pe urma site-urilor.

b) inscrierea in programe de afiliere. Chiar daca se spune ca ai nevoie de site-uri pentru a face bani din afiliere, experienta ultimelor luni ne-a aratat ca si de pe urma retelelor sociale se poate castiga binisor din afiliere;

c) oferirea unor servicii online. Zilele aceastea, cei de la Realitatea au difuzat un reportaj in care aratau ca freelancer-ii romani au castigat peste 16 milioane de dolari pe site-urile de profil. Asadar, servicii precum scrierea de articole sau webdesign-ul pot aduce venituri frumusele celor care sunt gata sa munceasca;

Pentru inceput, aplicarea oricaror dintre cele 3 metode prezentate mai sus timp de cateva ore pe zi poate duce la castigarea primilor bani din online. Din acel moment si pana la sume de ordinul sutelor sau miilor de euro nu mai e decat un pas, care va fi facut la un moment dat in cariera.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *