Internet

Achizitionare unui domeniu!

Recomanda informatia!

Alegerea unui nume de domeniu pentru firma dumneavoastra este unul dintre lucrurile cele mai importante inainte de a incepe o afacere pe internet.

De obicei alegerea numelor de domenii se fac cam in doua directii:

1. Prima directie ar fi aceea ca numele domeniului sa reprezinta numele firmei/companiei sau persoanei care il achizitioneaza.

2. O alta directie este aceea de a achizitiona domenii in functiile de cuvintele cheie importante vizate in motoarele de cautare.

Un alt aspect important este extensia domeniului cumparat, un domeniu web poate avea mai multe extensii: .com , .ro , .net , .org , .biz, etc… aceste extensii nu sunt chiar intamplatoare si unori pot influenta intr-o oarecare masura pozitionarea site-ului dumneavoastra in motoarele de cautare. De exemplu daca targetati potentiali clienti sau vizitatori din America va poate ajuta mai mult integrarea in piata de acolo un domeniu .com decat un domeniu .ro asociata bineinteles si cu o gazduire a site-ului pe zona vizata pentru a asigura plusul de viteza necesar navigarii pe site vizitatorilor de acolo.

Un ultim aspect foarte important e sa va asigurati intotdeauna ca alegeti register-ul corect pentru domeniile dumneavoastra, de multe ori au fost cazuri cand persoanele ce au platit domeniul s-au trezit cu el inregistrat pe alt nume sau pentru o alta perioada de timp decat cea platita.

 

Va putem oferi solutiile noastre de consultanta si astfel sa ajungem la o solutie eficienta si sigura pentru afacerea dumneavoastra.

Va sugerez sa apelati la serviciile oferite de CreateWebSite.ro

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *