Internet

Sex appeal în vestimentaţia unui bărbat

Recomanda informatia!

Desi, pana acum, majoritatea femeilor ti-au spus ca arati bine, indiferent ce haine ai purta, nu exista nicio indoiala in faptul ca ele au o slabiciune pentru barbatii la costum. Iar motivele pentru acest lucru sunt mult mai complexe decat faptul ca esti imbracat mai…cu cap.
Un costum confera un stil aparte, un aer misterios ce va starni curiozitate in ochii femeilor. Spre deosebire de o tinuta casual, un constum te incurajeaza sa adopti o postura mai corecta care, de asemenea, reflecta incredere de sine – si femeile iubesc asta la un barbat. De asemenea, increderea de sine poate compensa lipsa unor trasaturi fizice foarte atractive. Faptul ca porti un costum este privit de catre femei ca o atentie accentuata asupra aspectului fizic, semn ca vei aplica acelasi principiu si in alte arii ale vietii personale.
Mai mult de atat, atunci cand porti un costum, esti mult mai dispus sa te barbieresti si sa fii mai atent la cum iti este aranjat parul, lucruri ce denota o igiena mai buna.
Si cum femeile nu sunt atrase de barbatii care nu se imbraca adecvat varstei lor, un costum va exprima maturitate, lucru pe care femeile il asociaza cu stabilitate si un simt al responsabilitatii dezvoltat.
De asemenea, un costum poate fi o unealta penru a atrage atentia femeilor. Daca ele sunt obisnuite sa te vada in fiecare zi in jeansi si hanorac, imagineaza-ti ce impact ar avea un costum elegant. Si nu numai ca vor fi placut impresionate, dar vor intelege ca sunt mai multe lucruri la tine decat prima lor impresie, lucru care le va incuraja sa te cunoasca mai mult pentru a le afla.
Insa, un costum, pe cat de simplu pare, pe atat de complex este in realitate. Si alegerea costumului potrivit se poate dovedi a fi destul de dificila. Trebuie sa se potriveasca ocaziei, sa fie adecvat fizicului si, bineinteles, de calitate buna. Si cum nu orice magazin are costumul de care ai nevoie, Boutique Mall se adapteaza oricarei cerinte pentru a oferi costumul ce va scoate in evidenta un simt estetic dezvoltat. De la cei mai renumiti producatori ai lumii si tinand cont de cele mai mici detalii, de la butoni, proportiile dimensiunilor pana la materialul din care sunt fabricate, costumele barbatesti de la Boutique Mall, cu siguranta vor transforma orice barbat intr-un domn.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *