Internet

Care este cel mai bun VPN pentru Mac-ul tau in 2020?

Recomanda informatia!

Datorita unei griji din ce in ce mai mari a Internetului pentru protectia vietii private si schimbarilor potentiale inspre neutralitatea retelei, cu siguranta ca ai auzit pana acum de retelele private virtuale, cunoscute mai bine sub numele de VPN.

Atunci cand este utilizata in mod corect, o retea VPN poate sa iti intareasca siguranta si viata ta privata in domeniul online, te ajuta sa iti protejezi datele personale si chiar sa iti camuflezi pozitia in lume, permitandu-ti deci sa accesezi servicii care altfel par de neatins sau de neaccesat. Care este deci cel mai bun VPN pentru proprietarii de Mac?

NordVPN este o optiune atragatoare pentru utilizatorii de Mac. Are un ansamblu de functionalitati si preturi foarte competitive. Este cel mai bun serviciu pentru numerosi utilizatori de Mac, datorita faptului ca ofera o criptare superioara a datelor pentru a asigura siguranta datelor abonatilor sai. Are si o vasta retea de servere peste tot in lume iar interfata sa este foarte usor de utilizat.

VyprVPN. Este un serviciu admirabil datorita angajamentului sau pentru siguranta utilizatorilor online, confidentialitatea si mentinerea unui Internet deschis pentru toti utilizatorii sai.

CyberghostVPN. Este cel mai rapid VPN pentru Mac. Are cea mai buna viteza de conexiune, o viteza care nu a putut fi inca depasita de alti furnizori. Este o societatea bazata in Romania si permite chiar conectarea la servere VPN aflate in zona continentala a Statelor Unite. Viteza nu este insa singurul lucru de care sa tii cont. Numarul de tari in care VPN-ul ofera servere, numarul total de servere din lumea intreaga sau costul de conexiune la aceste servere lunar sau anual sunt lucrurile de care sa tii cont atunci cand alegi un serviciu VPN. Politica de confidentialitate trebuie sa fie si ea foarte clara si trebuie sa stii unde se afla furnizorul.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *