Internet

Care sunt cele mai bune laptopuri sub 500 de euro?

Recomanda informatia!

Esti in cautarea unui laptop mai ieftin care sa te insoteasca in orice circumstanta? Am facut pentru tine o slectie a celor mai bune laptopuri sub 500 de euro.

Insa, inainte de a achizitiona un laptop sub 500 de euro trebuie sa verifici unele aspecte precum: evita cu orice pret laptopurile cu o memorie vie sub 4 GB si cu mai putin de 128 GB stocare.

ASUS VIVOBOOK R4155JA

Mai putin cunoscuta decat gama ZenBook oferita de acelasi constructor, gama Vivobook este la fel de interesanta. Chiar daca finsajele nu sunt atat de ingrijite, pastreaza un design ingrijit si calitati bune de fabricare. Caracteristici regasite si pe acest R4155JA.

Cu diagonala sa de 14 inchi si cu greutate de 1,6 kilograme, prezenta a 4 porturi USB, o iesire HDMI. Ecranul este punctul slab al acestui laptop. Memoria vie este de 8GB. Autonomia este de 5 ore. Nu este laptopul perfect insa ofera un bun raport calitate/pret.

Acer Swift 1 SF114-33

Daca bugetul tau este cu adevarat redus, exista totusi cateva optiuni corecte. Este si cazul modelului Swift 1 oferit de Acer. Are un pret sub 400 de euro si va trebui sa te multumesti cu o carcasa dn plastic dar solida totusi. Tastatura isi permite luxul de a fi iluminata. In schimb, touchpadul lasa putin de dorit.

Ecranul de 13,9 inchi este punctul slab al acestui laptop. Pentium 5000 cuplat la 4 GB RAM este suficient pentru lucrul de baza la birou. Autonomia este generoasa, peste 13 ore.

Lenovo Ideapad IP 3 15IILO5

Lenovo propune o gama interesanta de laptopuri la preturi abordabile. Ideapad IP 3 este reprezentantul ideal al gamei accesibile. Ofera un design sobru si de calitate in ciuda carcasei din plastic. Ecranul este de 15 inchi, FULL HD. Este dotat cu procesorul Intel Core i3 1005G1. Si beneficaza de prezenta a 8 GB RAM si unui SSD de 128 GB.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *