Internet

Dirpedia.ro – o resursa vitala pentru inscrierea in directoare web

Recomanda informatia!

Procesul de adaugare in directoare web a website-ului detinut, desi ramane una dintre cele mai ieftine si la indemana modalitati de link building disponibile la momentul actual, a inceput sa piarda popularitate fata de situatia de acum 4-5 ani. Motivele sunt lipsa de informare si resursele sarace disponibile in limba romana pe internet cu privire la modalitatile in care se poate face o inscriere in directoare corecta si agreata de Google. Ceea ce lipsea in mediul online era un loc unde toate directoarele web sa poata fi adunate sub forma de liste, discutate si adaugate, impreuna cu statistici relevante. Acest loc exista deja din 2008 sub forma www.dirpedia.ro si a reusit sa se mentina timp de 5 ani resursa numarul 1 pentru inscrierea in directoare web din Romania.

Cu ce difera Dirpedia.ro de alte liste de directoare web

Dirpedia nu este singura lista de directoare web din Romania, insa este cea mai completa. Pe site se pune mare accent pe calitatea fiecarui director inscris, astfel ca acestea beneficiaza de statistici care le pot spune utilizatorilor daca inscrierea intr-un director sau altul merita efortul. Mai mult, lista este formata in exclusivitate din directoare gratuite deoarece Dirpedia.ro a fost conceput pentru a ajuta comunitatea webmasterilor in Romania, astfel site-ul devenind cea mai valoroasa resursa de informare in ceea ce priveste link building-ul 100% gratuit.

Dirpedia.ro este o comunitate care se bazeaza pe utilizatori, oferind oricui posibilitatea de a adauga directoare web la lista deja existenta. In acest mod, lista este mereu actualizata la zi, iar acesta este un aspect foarte important in procesul de adaugare in directoare web, deoarece backlink-urile de pe directoare ce nu mai sunt actualizate nu au aproape nici o valoare.

Tot in ideea de comunitate, Dirpedia.ro ofera si un forum. care este in momentul actual cea mai completa sursa de informatii in domeniul link building-ului referitoare la inscrierea in directoare web. Pe forum, utilizatorii pot pune intrebari si pot porni discutii in ceea ce priveste avantajele, dezavantajele si tehnicile relevante pentru procedeele de inscriere in directoare. Webmasterii se pot informa astfel pentru a putea face inscrierea in regim propriu, fara a apela la servicii de inscriere, obtinand astfel link building 100% gratuit.

Pe de alta parte, tot pentru webmasteri, insa pentru cei care au mai putin timp la dispozitie pentru a se ocupa de aspectele mai migaloase ale linkbuilding-ului, Dirpedia ofera si cele mai de calitate servicii de inscriere in directoare web disponibile in momentul de fata in tara.

Avantajele Dirpedia.ro

– este o lista de directoare exclusiv gratuite, actualizata la zi si completa, cu statistici pentru fiecare director adaugat in parte.

– este o sursa de tutoriale de adaugare in directoare web, ce ofera instructiuni clare, usor de inteles, chiar si pentru cei fara experienta precedenta sau cunostinte de SEO.

– ofera servicii profesionale de inscriere in directoare la preturi accesibile pentru webmasterii care nu au timpul, rabdarea sau priceperea necesara pentru a se ocupa singuri.

– pune la dispozitia utilizatorilor un forum deschis unde se pot discuta probleme legate de link building, obtinerea backlink-urilor de calitate, directoare potrivite pentru fiecare gen de website in parte si numeroase alte sfaturi sau raspunsuri la probleme legate de adaugare in directoare web.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *