Internet

Eponge Fashion Paris redefineste luxul in moda

Recomanda informatia!

Astazi, societatea se bazeaza pe cateva clisee, in general. Incepand de la limbaj, pana la comportamente, atitudini, pana la stil, vestimentatie si trenduri.

Lanturile de magazine si marile branduri ofera atatea si atatea optiuni, outfit-uri si imagini personalizate, incat e imposibil sa nu iti poti crea, la nivelul de informatie care circula in prezent, o viziune proprie.

De fapt, cel mai important e sa te simti ideal in pielea ta, sa nu exagerezi, sa-ti alegi un look care sa se potriveasca perfect personalitatii si caracterului tau.

Se pare ca daca incerci sa fii altcineva si sa-ti innoiesti garderoba dupa ultimele voci mai mult sau mai putin atutorizate, din reviste sau din oricare alta sursa de informatie care nu stie decat sa vanda si nu sa ofere ceva util, nu vei obtine decat un stil care sa nu te avantajeze deloc.

Brandul Eponge Fashion Paris nu se joaca, nu ofera doar imagini ireale si atat, ci se pliaza perfect pe cererile clientilor si pe gusturile celor care se respecta, intr-adevar. Se tine cont si de modele, de cusaturi, pana la cel mic detaliu, de materialele care se poate spune ca sunt de prima calitate si de eleganta.

Feminitatea si masculinitatea se imbina armonios in modele unice de vestimentatie, care nu-ti pot oferi decat avantajarea siluetei si a personalitatii tale. Stilul parizian din noua colectie lansata de Eponge Fashion Paris nu-ti poate oferi decat o noua viziune asupra stilului delicat, rafinat, indetaliat, neintalnit in cadrul altor colectii ale marilor marci de imbracaminte si incaltaminte.

Hainele acestui brand sunt disponibile acum si in Romania, in magazinul de haine online Ligo.ro.

Desigur, fiecare mare brand  se bazeaza pe un anumit stil, tratat si lansat din perspective distincte, care nu se pot amesteca intre ele.

Outfit-urile sunt schimbate de la un sezon la atul, de la un an la altul, prin noi colectii, prin noi idei si viziuni personale ale designerilor, care reinventeaza de fiecare data tendintele in moda.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *