Internet

Cele mai profitabile nise in anul 2012

Recomanda informatia!

Iata ca a venit sfarsit de an si voi face o mica precizare despre ce nise au mers foarte bine anul acesta.

Bun, deci in 2012 cele mai profitabile nise au fost cele legate de fashion. Vanzarile desfasurate pe internet au crescut cu circa 14% fata de anul trecut iar de black friday acestea au avut o crestere de 50%.

Topul celor mai profitabile nise in 2012:

1. Fashion. S-au cumparat foarte multe haine, lenjerii intime, rochii de seara dar si diverse accesori relativ ieftine. S-au cautat in principal produsele al caror pret era redus sau nu depasea 200 de Lei.

2. Filme Online. Aceasta nisa este inca profitabila si ramane in top de mai bine de 3 ani. Se pare ca romanul, este genul de persoana care mai degraba vizioneaza un film pe internet decat sa iasa din casa sa se duca la cinema. Costuri mai putine, nu necesita deplasare.

3. Muzica. Anul acesta, aceasta nisa a fost exploatata la maxim, dar momentan topurile sunt facute de catre cei de la trilulilu urmati de ZONGA.

4. Magazinele cu electrocasnice. Cunoscand o crestere substantiala in acest an, putem spune ca magazinele au un real succes, de aici si deschiderea propriilor sisteme de afiliere exact asa cum s-a intamplat cu Altex.

Per total, acestea sunt cele mai profitabile nise, dar sa nu uitam ca pana la urma orice site este profitabil atata timp cat exista cineva care se ocupa de el, doar pentru multumirea vizitatorilor. Exista multe alte nise profitabile, dar aici depinde de fiecare de modul in care si-a optimizat site-ul pentru a avea succes.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *