Internet

Incarcator laptop solar

Recomanda informatia!

Imaginati-va aflati in mijlocul de aparare sau de propunerea dvs. de afaceri sau de orice alta prezentare major, brusc laptop-ul trece in modul standby, din cauza mic bateriei pentru a sprijini puterea de a laptop-ul, un cosmar drept? Si ceea ce este mai rau este ca, daca ati uitat sa aduca incarcatorul la scoala sau la birou, sau daca ati fost in stare sa-l aduca, dar nu exista prize disponibile sa conectati incarcatorul, foarte frustrant, intr-adevar. Dar aici este o veste buna pentru tine. Puteti incarca laptop-uri, fara incarcator! Puteti incarca laptop-uri fara priza. Acum va aflati la veneratie. Iti spun in acest moment ca puteti incarca laptop-uri, fara oricare dintre acestea, deoarece nu sunt disponibile incarcator laptop solare de pe piata.

Solar Incarcator laptop sunt mai mari decat cele incarcatoare solare obisnuite pentru telefoane mobile si alte dispozitive mai mici. Motivul este ca, laptopurile consuma mai multa energie in comparatie cu alta parte a avut loc dispozitive. Este nevoie de o suprafata mai mare de a utiliza pana lumina soarelui. Exista diferite tipuri de laptop incarcatoare solare si unele pot fi de asemenea utilizat pentru alte dispozitive, cum ar fi telefoane mobile, iPod-uri si iPhone, acesta cabluri si prize doar trebuie sa fie compatibil cu dispozitivul pe care urmeaza sa se incarce. Exista, de asemenea, mai mici, incarcator laptop solare, cum ar fi cele ale solare incarcatoare de telefon mobil. Acestea pot fi, de asemenea, folosit pentru a incarca laptop-uri, dar va dura mai multe ore pentru laptop pentru a fi perceput.

Aceste incarcator laptop solare sunt foarte convenabil pentru a aduce, chiar si de mari dimensiuni laptop incarcatoare solare. Cei mari sunt usoare si sunt de obicei plate pentru ca acesta sa fie in masura pentru a se potrivi in ​​geanta de laptop, si mici incarcator laptop solare pe de alta parte, sunt la fel de mici ca oglinzile compacte pulbere.

Folosind incarcatorul solar este foarte simplu, pur si simplu conectati incarcatorul pe laptop-ul, expune suprafata incarcatorului impotriva soarelui si se va incarca automat laptop-ul. Pentru incarcare rapida, asigurati-va ca nu este suficient de lumina soarelui lovind suprafata incarcatorului. Aceasta va dura aproximativ 2-3 ore inainte de a ajunge la jumatate din capacitatea maxima de incarcare a bateriei laptopului.

Laptop-uri de incarcare utilizand acest incarcator solar este recomandat pentru situatii de urgenta sau pentru utilizare in exterior. Desi se poate folosi in interior sau de dragul de incarcator acumulator complet, dar va dura baterie de mai multe ore sau chiar zile pentru a incarca complet laptop.

Amintiti-va ca numele este incarcator pentru laptop solar, prin urmare, laptop-uri poate fi perceput doar in timpul zilei atunci cand nu exista lumina soarelui. Astfel incat sa fie sigur ca va incepe incarcarea inainte de a veni pe timp de noapte sau inainte de lumina soarelui incepe sa dispara.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *