Internet

INSCRIEREA IN DIRECTOARE – OPTIMIZAREA SEO

Recomanda informatia!

INSCRIEREA IN DIRECTOARE – OPTIMIZAREA SEO

 

Ca sa fac o inscriere in directoare optima a site-ului, trebuie sa fac si optimizare SEO.

Termenul de SEO vine de la “Search Engine Optimisation” si inseamna optimizarea paginilor pentru motoarele de cautare.

 

De ce SEO?

 

Traficului unui site web este generat de motoare de cautare (aproximativ 80%), de directoare web (cum este site-ul nostru) sau de vizitatorii care intra direct. Dintre motoarele de cautare cel mai folosit este Google (mai mult de 80% din trafic). De aceea este foarte important ca optimizarea sa se indrepte in special in optimizare pentru acest motor de cautare. Care este conceptual de baza? O firma plateste o suma de bani pentru ca site-ul sau sa se gaseasca in primele rezultate la cautarea unui anumit termen sau a unor anumiti termeni. Astfel ea va beneficia de pe urma traficului urias pe care il au motoarele de cautare. In plus va beneficia de vizitatorii care cauta exact ce le ofera ea. Se poate spune ca este o investitie care se va amortiza in timp.

 

 Avantaje/dezavantaje

 

Si dumneavoastra puteti sa va optimizati site-ul pentru motoarele de cautare dar, desigur ca rezultate mult mai bune sunt obtinute daca munca este facuta de un profesionist. Din pacate, in google de exemplu exista fluctuatii, uneori site-ul dumneavoastra poate fi scos in afara indexului iar in ziua urmatoare el poate fi primul pentru aceeasi cautare. Se intampla in toate motoarele de cautare.

 

Concluzie

 

Totusi nu trebuie abuzat de serviciile de promovare SEO. Trebuie sa va ganditi in primul rand la utilizator si apoi la motoarele de cautare. Daca va ganditi la vizitatori si le veti oferi continut de calitate fiti sigur ca site-ul dumneavoastra isi castiga o reputatie in randul lor iar numarul de vizitatori care intra direct pe site va creste.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *