Afaceri

Articole promotionale pentru calatorie

Recomanda informatia!

Pe perioada verii firmele din zona business obisnuiesc sa organizeze activitati corporate de tip team building-uri si training-uri; in cadrul acestor activitati angajatii sunt supusi unui proces intens de pregatire profesionala sub supravegherea atenta a specialistilor fimei. Aceste cursuri  se desfasoara in locatii deosebite, in tara sau in strainatate, prin acest aspect urmarindu-se imbinarea activitatilor de perfectionare profesionala cu cele recreative. Angajatii relaxati intr-un ambient placut vor fi mai receptivi si vor asimila mai bine informatiile primite din partea superiorilor sau a trainer-ilor. Vara sunt organizate multe targuri si expozitii, in diverse domenii de activitate, cu participare nationala si internationala; firmele care doresc sa promoveze o imagine profesionista si cele care abordeaza o politica competitiva isi anunta participarea la astfel de evenimente, pregatindu-se intens pentru a face fata cu brio concurentei. Pentru consolidarea sentimentului de apartenenta al angajatilor fata de firma si pentru stimularea proactiva a angajatilor, firmele pot oferi produse promotionale pentru calatorie. Aceste produse promotionale pentru calatorie pot fi personalizate cu elemente specifice firmei- sigla, slogan sau cu elemente distincticve ale activitatii la care angajatii participa- curs, targ, expozitie.
SC Keops Star SRL comercializeaza produse promotionale pentru calatorie importate de la producatori de renume din domeniul. Produse promotionale pentru calatorie de tip- genti de voiaj, trollere, genti pentru laptop, genti pentru documente, paturi polar, portofele, huse pentru telefon, rucsacuri, genti de umar, seturi picnic, genti cu racire si umbrele sunt conefectionate din materiale de calitate superioara, rezistente la uzura. Aceste produse promotionale pentru calatorie sunt utile putand fi folosite cu succes  atat in activitatea profesionala, ca si in cea personala. Produsele se inscriu ca design in tendintele actuale ale modei si impresioneaza prin diversitatea culorilor si a dimensiunilor. Oferta in detaliu a firmei poate fi consultata accesand site-ul companiei www.promotional-zone.ro.
Sezonul estival este momentul ales de firme pentru derularea campaniilor de publicitate sau pentru organizarea de expozitii, de targuri, lansari de produse sau inaugurari de sediu.  Aceste evenimente reprezinta ocazia potrivita pentru a oferi cadouri promotionale participanilor – angajati, colaboratori  si clienti. Oferirea de produse promotionale pentru calatorie, in cadrul acestor evenimente, reprezinta o modalitate profesionista de imbunatatire a capitalului de imagine al firmei organizatoare.
Cataloagele de produse promotionale ColourFul Seasons, Cool 2012, Yes  si Europa Enterprise prezinta detalii utile despre fiecare produs promotional.  Produsele promotionale pentru calatorie pot fi personalizate, la cerea clientului, cu elementele campaniei de publicitate sau cu insemnele firmei, prin urmatoarele procedee : tampografie, serigrafie, transfer termic, folio, gravura, timbru sec si tipar digital.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *