Internet

Web design general

Recomanda informatia!

Indicat  este sa construim un site care sa fie placut oricarui tip de persoana, fie ca e director al companiei Coca Cola, fie ca e un copil de 12 ani. Exista o multitudine de tipuri de animatii si imagini care sa dea viata site-ului, insa toate acestea trebuie folosite cu moderatie si stil.

Adevarul daca un web design este functional sau nu il aflam la aproximativ 3-5 luni de la lansarea initiala a site-ului. Daca timp de 2-3 luni s-a muncit pentru promovarea sa, pentru inscrierea in directoare si totusi, vizitatorii nu incep sa vina, iar motoarele de cautare nu ne indexeaza inseamna ca ceva nu e in regula.

De multe ori se intampla ca dupa ce companiile au cheltuit sume mari de bani pentru un web design placut si atragator si pe diferite strategii de marketing, sa inteleaga ca de fapt web designul site-ului nu e tocmai placut pentru vizitatorii ce ii are. Tocmai de aceea este bine sa va ganditi dinaintea procesului de  web design cam ce vizitatori veti atrage, ca sunt majoritatea femei, ca sunt majoritatea copii, sau e o audienta generala. De obicei, dupa ce s-au investit timp si sume mari de bani intr-un website, proprietarii apeleaza la diferite firme sau specialisti pentru a gasi problemele ce impiedica vizitatorii sa vina pe website, insa aceste cheltuieli si timp pierdut pot fi impiedicate daca website-ul este construit de la inceput de o firma de web design profesionala.

Website-urile intotdeauna trebuiesc construite cu vizitatorii tinta in minte, nu dupa bunul plac personal, culorile transmit diferite mesaje iar firmele profesionale de web design inteleg psihologia culorilor in realizarea unui website si vor avea grija ca rezultatul sa fie unul de calitate.

O metoda simpla de a afla cam ce nu este regula cu website-ul este adaugarea unei sectiuni cu intrebari legate de website, ca vizitatorii sa voteze, si astfel afli cam ce se poate imbunatati la actualul website incat sa satisfaci nevoile vizitatorului.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *