Arta-Cultura

Astra Film Festival are loc atat in aer liber cat si online

Recomanda informatia!

Astra Film Festival este deja la editia 27  si in cursul acestui an se va desfasura in aer liber dar si in mediul online. Astra Film Festiva Open Air are loc in perioada 4 -13 septembrie si Astra Film Festival Online are loc in perioada 16 – 25 octombrie. Potrivit https://newsin.ro/cultura/ organizatorii festivalului isi doresc sa ofere conditii de siguranta tuturor participantilor.

   Astra Film Festival isi doreste sa ofere o experienta unica

„Într-o perioadă plină de incertitudini, un lucru a rămas mereu cert: Astra Film Festival va fi prezent și în acest an la întâlnirea cu publicul. Vă invit să începem toamna cu o sărbătoare a cinematografiei și să trecem împreună printr-o experiență unică, la fel de nouă pentru publicul nostru și pentru noi, organizatorii”, sustine regizorul Dumitru Budrala, fondatorul festivalului.

Ce include Astra Film Outdoor?

In primul rand Astra Film Outdoor se va desfasura in perioada 4 -13 septembrie , in aer liber la Muzeul Astra si in Centrul istoric al Sibiului. In cadrul acestui festival vor avea loc proiectii de film, intalniri cu autorii, discutii dar si programe speciale si concerte.

Astra Festival Film Online va avea loc in perioada 16 – 25 octombrie prin intermediul platformei festivalului. Intregul eveniment va fi disponibil pentru publicul de pe tot teritoriul Romaniei.  Mai mult de atat va fi si un program dedicat industriei care va cuprinde o serie de activitati cu desfasurare in mediul online.

„Contextul actual ne-a dovedit că fără artă și cultură suntem mai săraci și mai triști, iar filmul documentar are darul de pătrunde în intimitatea experiențelor umane și de a stabili conexiuni cu lumea, depășind bariere geografice, culturale, etnice, rasiale sau religioase. Se plasează în avangarda explorării prin artă a problematicilor complexe ale existenței. Filmul documentar sau cinematografia realității deschide orizonturi către cunoașterea altor civilizații și culturi și, implicit, către toleranță”, a mai spus regizorul Dumitru Budrala, fondatorul festivalului.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *