Cum sunt vazuti francezii de catre straini?

Recomanda informatia!

Daca povestea unei plimbari cu o bagheta sau un mic dejun cu croissant nu are cum sa ne paraseasca mintile, ce spui de incapacitatea francezilor de a invata engleza sau presupunerea ca miros urat? Iata cateva clisee sau idei preconcepute sau cum sunt vazuti francezii de catre cei din afara.

Francezii mananca bine. Preparatele pe baza de sosuri si produsele de patiserie fac onoare gastronomiei franceze. Deci Da, mananca bine. Frantuzoaicele sunt toate frumoase. Da, da da, sau oui, oui, oui. Si se imbraca mereu bine si sunt foarte elegante. Da, chiar daca prefera sa se imbrace uneori casual sau mai neglijent.

Miros urat. Nu chiar. In orice caz, nu mai mult decat alte popoare.

Nu vorbesc engleza. Engleza este invatata la scoala. Deci They Speak English. Doar ca sunt foarte patrioti si foarte nationalisti sunt si lenesi de asemenea si nu vor sa depuna prea multe eforturi deci. Nu este rau insa sa fie mandri, daca au motive. Nu-i asa?

Francezii saruta divin. Ei bine, Da. Nu degeaba a aparut celebrul French Kiss. Doar ca, un sarut nu depinde de o nationalitate….

Francezii mananca melci si broaste. Nu mananca chiar toate « bestiile », ci apreciaza unele ciudatenii cu sosurile si prepararea potrivita, cum ar fi melcii. Din cand in cand! De asemenea, se spune despre ei ca mananca o branza care miroase foarte urat. Unii considera insa ca miroase urat. Pentru ei, este mirosul bunului gust.

Francezii fumeaza mult. Cu peste 14 milioane de fumatori in tara Franta este pe locul 60 din 120. Deci Da, fumeaza mult. Nu sunt foarte agreabili. Se spune ca servitorii nu sunt foarte amabili, ca francezii nu ii privesc cu ochi buni pe turistii care nu vorbesc limba lor… dar incearca sa schimbe acest lucru. Detesta americanii. Ei bine nu. Si ei adora burgerii si baschetul.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *