Arta-Cultura

Cartea Conjugat la Feminin – daca ai nevoie de inspiratie

Recomanda informatia!

Ce te inspira pe tine cel mai mult cand scrii? Oamenii din jur, un pahar de vin bun, o cafea tare. Eu recunosc ca sunt inspirat de tot si toate.

De la situatii de care am parte in fiecare moment al zilei la oamenii pe care ii intalnesc, de la intalniri mai mult sau mai putin esuate sau lasate in coada de peste pana la emotiile unei clipe proiectate pozitiv, de la generatiile de Millenials, Perenials si Baby Boomers pana la drumurile la paine si apa, drumuri care fac parte din rutina si cotidianul oricarei zile obisnuite.

Adevarul este ca in societatea actuala e vital sa gasim surse de inspiratie chiar si in cele mai banale lucruri pentru ca asta ne ajuta sa ne pastram mintea odihnita si sa fim impacati cu noi insine.

Conjugat la Feminin – o carte despre femeia moderna

Atunci cand vorbim de societatea de azi, atunci cand ne gandim la viteza cu care se intampla azi majoritatea proceselor tehnologice era firesc sa ne punem intrebarea – Ce se mai intampla cu umanitatea?

Si in jurul acestei paradigme apare conceptul de femeie moderna. Femeia moderna a secolului XXI – indiferent ca este femeie construita in jurul etichetei de business woman sau nu, sotie sau proaspat divortata, studenta sau adolescenta care se apropie de prima ei casnicie si daca are noroc poarte ultima – trebuie sa aiba grija in primul rand de echilibrul ei interior ca sa poata sa-si redefineasca frumusetea exterioara.

Daca femeia reuseste sa isi satisfaca anumite nevoi pe toate planurile – business, cariera, relatii, familie va fi capabila sa gestioneze provocari mult mai complexe la nivel extrinsec, nevoi care o vor ajuta sa se simta completa la nivel intrinsec, sa atinga acel nivel de fulfillment.

Cum m-a inspirat pe mine cartea?

Recunosc ca inainte sa citesc aceasta carte eram o persoana mai sedentara. Acum imi place sa fac mai mult sport, sa calatoresc random spre diferite colturi ale tarii si am ajuns chiar sa tin un jurnal unde sa-mi scriu gandurile, emotiile, ideile care ma ajuta si ma inspira pentru ceea ce am de facut in fiecare zi.

Am ajuns chiar sa-mi coordonez activitatea in jurul miscarii sportive. Mai mult decat atat, am ajuns sa apelez la un nutritionist care ma ajuta sa iau cele mai bune decizii atunci cand vine vorba de alimentatia mea.

Pe scurt, cartea Simonei Musca chiar face minuni. Inspira, expira si lasa-te inspirat.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *