Sanatate-Medicina

Cabinet stomatologic in Bucuresti ProDent Clinic

Recomanda informatia!

Multe persoane se confrunta cu frica de dentist, acesta fiind unul dintre motivele principale pentru care majoritatea pacientilor ajung prea tarziu pe scaunul stomatologului, cand ar fi fost mult mai usor sa previna orice problema. In schimb, cine alege un cabinet stomatologic in  Bucuresti, modern precum ProDent Clinic are ocazia de a urma tratamente efectuate cu laser, care aduc nenumarate avantaje.

Fara durere

Sunt rare cazurile in care pacientii sunt deranjati de durere in timpul oricarui tratament, iar in cazul in care aceasta isi face simtita prezenta, de cele mai multe ori este vorba despre caldura, vibratiile sau presiunea aduse de folosirea frezei traditionale. Astfel, pentru ca laserul nu implica niciunul din aspectele amintite anterior, orice tratament este mult mai simplu si mai comod pentru pacienti, fiind necesare doze mai mici de anestezie sau chiar deloc. Cu alte cuvinte, nu mai amorteste zona tratata, nu mai apar inflamatiile si nici sangerarile.

Mai multa precizie

De asemenea, laserul este recomandat si pentru faptul ca aduce mai multa precizie si e mai usor sa fie indepartate tesuturile afectatate, in timp ce cele inconjuratoare sunt protejate. Pe aceasta cale este mult mai bine conservata structura dentara, motiv pentru care dintii isi vor pastra aspectul natural pentru mai mult timp.

Fara riscuri

Frezele obisnuite pot duce la aparitia unor microfracturi in cadrul dintilor, care sa nu poata fi observate decat la microscop, iar acestea pot evolua in timp. Astfel, laserul evita asemenea situatii si implicit mai multe complicatiii, minimalizand trauma dentara. Totodata, se pot efectua diferite tratamente asupra gingiilor, care sa nu implice sangerarea, iar timpul alocat vindecarii este mult mai scurt.

Mai putine sedinte

Pentru ca laserul dentar disponibil intr-un cabinet stomatologic din Bucuresti precum ProDent Clinic este foarte eficient, pacientii se pot bucura de efectuarea unor tratamente mai complexe in cadrul unei singure sedinte, totul fiind mult mai rapid si mai simplu. Nu in ultimul rand, laserul este foarte versatil si aduce multa flexibilitate intrucat poate fi utilizat in nenumarate situatii, de la indepartarea cariilor, tratamentele endodontice, indepartarea tartrului, estetica si nu numai.

Prevenire

In schimb, este important de stiut ca intotdeauna va fi mai usor sa se previna o afectiune, decat ca aceasta sa fie tratata, prin simpla adoptare a unei igiene orale corespunzatoare si efectuarea unui control la fiecare sase luni, pentru ca medicii sa se asigure de sanatatea cavitatii orale. Mai mult, pe aceasta cale se fac si economii importante deoarece controalele sunt gratuite, pe cand tarifele aferente tratamentelor variaza in functie de complexitatea interventiei.

Recomanda informatia!

Un comentariu la „Cabinet stomatologic in Bucuresti ProDent Clinic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *